Mimar Sinan Mahallesi düzenlenen iftar davetiyle 5 bin kişiyi ağırladı.

Mimar Sinan Mahallesi düzenlenen iftar davetiyle 5 bin kişiyi ağırladı.

Mimar Sinan Mahallesi düzenlenen iftar davetiyle 5 bin kişiyi ağırladı.
MİMAR SİNAN’DA İFTAR COŞKUSU
Mimar Sinan Mahallesi düzenlenen iftar davetiyle 5 bin kişiyi ağırladı.
 
Sultanbeyli’de Ramazan coşkusunun kaynağı sokak iftarları devam ediyor. Dün akşamki iftar daveti Mimar Sinan Mahallesi’ndeydi.

5 bin kişilik iftar

Her gün bir mahallede kurulan sofralardan bu sefer ki Mimar Sinan Caddesi’ndeydi. Mahalle halkı kurulan dev sofraları tamamen doldurdu. Alanda 5 binden fazla vatandaş iftarı bekledi.

Düzenlenen iftar buluşmasında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mahalle iftarlarında vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçede yapılan çalışmaları detaylandıran Keskin, “TEM Otoyolu Bağlantı Yolları projemiz bizim en önemli projelerimizden. Çalışmalarda neredeyse sona gelindi. Bununla birlikte ilçemizin kamu binaları noktasında acil ihtiyaçları vardı. 2 yeni karakol binamız yapıldı, itfaiye binamız inşa edildi, Sultanbeyli Bilet Satış Terminali’ni hizmete açtık ve ilçemize 7 yeni okul kazandırdık. Bu okulların birçoğu Mimar Sinan Mahallemizde. Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve bir genel lise mahallemizde eğitime başladı. Ayrıca İstanbul’un en büyük ve donanımlı engelli rehabilitasyon merkezlerinden biri de yine bu mahallemizde yer alıyor.” şeklinde konuştu.

Mahallede önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları da anlatan keskin, “mahallemizde Basra Caddesi düzenlenecek, Ersin Sokak Park Projesi hayata geçecek. Asfalt ve doğalgaz çalışmaları ise devam ediyor.” dedi.

12 Eylül’de oylanacak Anayasa değişiklik paketine de değinen Keskin, “Ülkemizin hızla kalkınması ve gelişmesi için önündeki engellerden kurtulması şart. Yeni anayasa paketi, bize kazandıracağı hak ve özgürlüklerle bu engeli ortadan kaldıracak. Bu yüzden her birimizin oyları hayati önem taşıyor.” dedi.   
Konuşmaların ardından kurulan sofralarda vatandaşlar yemeklerini yerken, masalarda yer bulamayan vatandaşlar için ise alanda sıcak yemek ikramı yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109