İyi Parti’ye Bağcılar’da saldırı: 1'i ağır, 5 yaralı

İstanbul Bağcılar’da yer alan İyi Parti standı saldırıya uğradı. Saldırıda İyi Parti İlçe Başkanı dahil olmak üzere 5 kişi silah ve bıçakla yaralandı. 1 kişinin durumu ağır.

İyi Parti’ye Bağcılar’da saldırı: 1'i ağır, 5 yaralı
 İyi Parti’ye Bağcılar’da saldırı: 1'i ağır, 5 yaralı
İstanbul Bağcılar’da yer alan İyi Parti standı saldırıya uğradı. Saldırıda İyi Parti İlçe Başkanı dahil olmak üzere 5 kişi silah ve bıçakla yaralandı. 1 kişinin durumu ağır.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, İyi Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı'nın, Bağcılar Meydanı'nda seçim çalışmaları yürüten standı silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı.

İyi Parti'nin standının bulunduğu Bağcılar Meydan'da yaşanan olayda çok sayıda kişi yaralandı.


1 kişinin durumu ağır
Yaşanan arbedede İyi Partili 4 kişi bıçakla, 1 kişi ise silahla yaralandı. Bıçaklı saldırıya uğrayan kişinin durumunun ağır olduğu ve Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği bildirildi.

İlçe Başkanı Gökhan Yiğit, saldırıyı hafif sıyrıklarla atlattı.

İyi Parti'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Bağcılar teşkilatımıza yapılan bu vahşi saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaralı ilçe başkanımız, gençlik kolu başkanımız ve partililerimize acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımızdan başlayarak her kademeden partilimiz olayın takipçisidir. Hesap hukuk karşısında sorulacaktır." ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili bir açıklama da İyi Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'dan geldi.
Beyaz, "İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanlığımıza ait standa karşı gerçekleştirilen saldırı demokrasimize ve özgürlüklerimize yönelik hain bir girişimdir. Tüm yaralılarımız ile birlikte bizde hastanedeyiz, yanlarındayız. Bu saldırının peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde hesabını soracağız." şeklinde paylaşımda bulundu.

"Akan her damla kanın sorumlusu Bahçeli'dir!​"
Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, saldırıdan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sorumlu tuttu.

Dervişoğlu'nun paylaşımları şöyle:
Saldırıya uğramışız... Saldıranlar elbetteki hesabını verecektir ama asıl sorumlu saldırtanlardır. Hayatları boyunca bir tek PKK'lıyı ittiremeyenler,şehitlerimizin kanını yerde bırakanlar şayet bağrımıza bıçak saplıyorsa it'e değil sahiplerine hesap sormak boynumuzun borcu olsun

Vatan hainlerine gösterdiği hoşgörünün binde birini ülkücüye göstermekten kaçınan ve devlet-millet düşmanlarına dümen tutmak için sokaklardan çektiği çocukları bizlere saldırtmak için sokaklara süren her kimse hain ve alçaktır. Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER