İstanbul parmaklarınızın ucunda

İstanbullular ile yerli ve yabancı ziyaretçiler, kentte gerçekleşecek tüm etkinliklere howtoistanbul.com’dan kolayca ulaşabiliyor.

İstanbul parmaklarınızın ucunda
 İstanbul parmaklarınızın ucunda
İstanbullular ile yerli ve yabancı ziyaretçiler, kentte gerçekleşecek tüm etkinliklere howtoistanbul.com’dan kolayca ulaşabiliyor.

Sitede iki yıl sonra gerçekleşecek kültürel etkinlikler bile yer alıyor. Ayrıca iş adamları için 2022’ye kadar kongre takvimine erişmek de mümkün.
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) tarafından yönetilen İstanbul’un tek resmi web sitesi howtoistanbul.com, İstanbul’un tanıtımına destek olduğu gibi birçok faydalı bilgiye de ulaşmayı sağlıyor. İstanbul’da yaşayanlar, İstanbul’a gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, şehir hakkında güncel bilgilerden ve etkinliklerden haberdar oluyor.

KONGRELER TAKVİMİ

Ziyaretçiler, howtoistanbul.com’dan tiyatro, film, sergi, konser, mutfak sanatları gibi birçok kültürel etkinliğe ait iki yıllık takvime ulaşabiliyor. Ayrıca site, İstanbul’da gerçekleşen kongre ve toplantıları da unutmuyor. İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile ortaklaşa hazırladıkları kongre takvimini 2022’ye kadar görmek mümkün.

ŞEHİR AJANDASI

howtoistanbul.com’da yer alan şehir ajandası ile müzeler, saraylar, sanat galerileri, kültür merkezleri, kutsal mekanlar, hamamlar ve parklar gibi İstanbul’da mutlaka görülmesi gereken yerleri ziyaretçilerine önceden tanıtıp bilgi veriyor.

Ülkemize gelen turistlerin hafızasına kazınan en önemli şeylerin başında Türk mutfağı geliyor. Sitede İstanbul sofra adabından yemek tariflerine, kentin eşsiz manzarasına karşı yemek yiyebileceğiniz mekanlara kadar A’dan Z’ye her şey yer alıyor.

ULAŞIM KOLAYLIĞI

Hem Türkçe hem İngilizce yayın yapan İstanbul’un tek resmi sitesi howtoistanbul.com ile İstanbul’a ulaşmak da İstanbul’da dolaşmak da kolay hale geliyor. Çünkü site ziyaretçiler için deniz, kara, hava ve demiryolu ulaşımının nasıl olduğunu anlaşılır bir şekilde anlatıyor. Ayrıca, olası bir acil durum ile karşı karşıya kalındığında ulaşılabilecek acil telefon numaraları da sitede bulunuyor.


ÇOCUKLARINIZLA GİDEBİLECEĞİNİZ 10 ADRES

MİNİATÜRK: Türk ve Osmanlı coğrafyasından seçilmiş eserlerin maketlerinin bulunduğu yer.

RAHMİ KOÇ MÜZESİ: Klasik otomobil ve uçaklara meraklı çocuklar için kurulmuş olan müze. 

İSTANBUL MODERN: 7-12 yaş arası sanatla ilgilenen çocuklar için haftanın her günü farklı bir program uygulanıyor.

İSTANBUL OYUNCAK MÜZESİ: Tarihin çeşitli dönemlerinden 4 bin oyuncağın yer aldığı müze.

BOĞAZ TURU: Eşsiz manzaraya denizden bakmak isteyenler için iki saatlik vapur turları.

BÜYÜKADA: Çocukların uzun uzun yürüyebileceği, bisiklet ve faytona binebileceği doğayla iç içe bir merkez.

İSTANBUL SEA LIFE: Türkiye’nin ilk dev akvaryumu.

VIALAND: Macera seven çocuklar için eğlence merkezi.

KIDZANIA: Çocuklara çeşitli meslekleri deneyimleme fırsatı sunuyor.

JURASSIC LAND: Eğitimle eğlenceyi birleştiren ‘edutainment’ konseptini Türkiye ile tanıştırıyor.



Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER