Huzurevinden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin' Plaket

Huzurevinden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin' Plaket

Huzurevinden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin' Plaket
Huzurevinden Başkan’a plaket  Maltepe Huzurevi sakinleri geleneksel hale gelen öğle yemeğinde bu kez Dream Hill Otel’in konuğu oldular. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Altın Kart projesinin simgesi haline gelen huzurevi sakini Türkan Güneş’in elinden plaket aldı.

Birlik ve beraberlik amacıyla düzenli olarak Maltepe Huzurevi Derneği üyelerinin işbirliği ile gerçekleşen organizasyonda genç yaşlılar keyifli anlar yaşadı. Konuşmasına ‘Sevgili genç arkadaşlarım’ diye başlayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, mutlu ve huzurlu Maltepe için önceliği belli bir yaşın üstündeki vatandaşlara verdiklerini söyledi.

 Başkan Zengin, “Altın Kart’ı sizlerle birlikte başardığımızı düşünüyorum. Sosyal ve çağdaş belediyeciliğin adımlarını sizlerle birlikte atıyoruz. Maltepe’nin sizin gibi mutlu ve huzurlu olmasını istiyorum. Sağlıkla, mutlulukla nice yılları birlikte geçirmemizi diliyorum.” diye konuştu. Bir süredir halkla kucaklaşamadığından duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan, en kısa zamanda mahalle ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

İş adamı Azmi Oktay’ın ev sahipliğinde bir araya gelen huzurevi sakinlerinin yanı sıra davetliler arasında Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in yanı sıra Maltepeli iş adamları, CHP kadın kolları ve çeşitli dernek yöneticileri vardı. Sam Orkestra’nın ezgileri eşliğinde devam eden yemeğin ardından plaket ve onur belgeleri sahipleri takdim edildi. Huzurevi sakinlerinden emekli edebiyat öğretmeni Türkan Aras, bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Zengin’i sahneye “Bir belediye başkanı gibi değil, içimizden bir nefer gibi çalışıyor.

Ne zaman telefon açıp bir ricada bulunsak yerine getiriyor. Kurs açıyoruz dedik, sekiz bilgisayarı ertesi gün gönderdi. Maltepe Belediyesi sayesinde yaşlılarımızı haftada bir gün gezdiriyoruz. Başkanımızı anlatmak için herhalde bir kitap yazacağım.” sözleriyle davet etti. Hafif müzikte Başkan’ı dansa kaldıran huzurevi sakinleri hareketli parçalarda gençlere taş çıkardı.  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER