Hız keyfi hastanede bitti

Hız keyfi hastanede bitti

Hız keyfi hastanede bitti
Hız keyfi hastanede bitti


Kartal'da Bayramı babalarına ait otomobille gezerek geçirmek isteyen iki kardeş boş sokaklarda hız yapınca gözlerini hastanede açtı. Mercedes marka otomobille yol kenarındaki bir ağaca çarparak araç içinde sıkışan iki kardeş hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 13.00 sıralarında Topselvi Mahallesi, Kasımpatı Sokak üzerinde meydana geldi. Babaları Erdoğan Demirhan'a ait 34 YU 025 plakalı mercedes marka otomobille gezmeye çıkan Onur ve Oğuz Demirhan kardeşler boş buldukları sokaklarda hız yapmaya başladı.

Görgü tanıklarına göre zik zaklar çizerek dolaşan araç bir anda kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki taşlara daha sonra da bir ağaca çarparak durabildi. Kaza nedeniyle otomobili kullanan Onur Demirhan (19) ve kardeşi Oğuz Demirhan (15) araç içinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralılardan Oğuz Demirhan hemen sıkıştığı yerden çıkartılarak Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hurdaya dönen lüks otomobil içinde sıkışan sürücü Onur Demirhan'ı ise olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kardeşler tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları iki kardeşin Kasımpatı Sokak üzerinde hız yaparak dolaştıklarını, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER