Emlak ve çevre temizlik vergileri zahmetsiz ödenebilecek

Emlak ve çevre temizlik vergileri zahmetsiz ödenebilecek

Emlak ve çevre temizlik vergileri zahmetsiz ödenebilecek
Emlak ve çevre temizlik vergileri zahmetsiz ödenebilecek
Pendik Belediyesi vatandaşlara en verimli hizmeti gerçekleştirmek için tüm imkanlarıyla teknolojiyi kullanmaya devam ediyor. “e- imar” ve kültür-sanat etkinlikleri için “e-bilet” gibi uygulamaların ardından şimdi de emlak ve çevre temizlik vergilerini internet şubelerinden yatırmaya yönelik yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.
Pendik Belediyesi vatandaşlara en verimli hizmeti gerçekleştirmek için tüm imkanlarıyla teknolojiyi kullanmaya devam ediyor. “e- imar” ve kültür-sanat etkinlikleri için “e-bilet” gibi uygulamaların ardından şimdi de emlak vergilerini internet şubelerinden yatırmaya yönelik yeni bir hizmet uygulamayı hayata geçiriyor. Yeni uygulama sayesinde emlak ve çevre temizlik vergileri bankaların internet şubelerinden, ATM’lerden otomatik ödeme talimatı seçeneğiyle birlikte ödenebilecek.
Şimdilik Garanti Bankası internet şubesinde

Pendiklilerin hiçbir zahmete girmeden emlak ve çevre temizlik vergilerini ödeyebilecekleri sistem, şimdilik sadece Garanti Bankası İnternet Şubesi’nden gerçekleştiriliyor. Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada; uygulamanın önümüzdeki dönemde  TEB, Denizbank ve Vakıfbank internet şubeleri içinde geçerli olacağı, bu konuda çalışmaların devam ettiği belirtildi.  Yetkililer manüel ödemenin yanı sıra otomatik ödeme talimatının da verilebileceğini vurguladılar.

Nasıl ödenecek?

Garanti Bankası İnternet Şubesi’ne girdikten sonra sol taraftaki menüden ödemeler sekmesine girilerek belediye ödemeleri seçiliyor. Buradan “tesisat no ile ödeme” sekmesi tıklanarak “lütfen seçiniz” bölümünde Pendik Belediyesini tıklamak yeterli oluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER