DENİZ TAKSİ

Deniz Taksi hizmeti, bir toplu taşıma hizmeti değildir. İstanbul Boğazında, Marmara Denizi kuzey kıyılarında ve Adalarda hızlı, güvenli, konforlu kişisel ulaşım ihtiyacı olanlara seyahat imkanı sunan yeni bir ulaşım kipi’dir.

DENİZ TAKSİ
DENİZ TAKSİ


7/24 ÇAĞRI MERKEZİ 444 44 98

Genel Müdürlük     Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme ve Tic. A.Ş.
Merkez Mahallesi, Silahtarağa Caddesi No:83/2-A Eyüp - İstanbul

Tel  :0 212 6156262     
Faks:0 212 6165424


Deniz Taksi hizmeti, bir toplu taşıma hizmeti değildir. Hedef, günün herhangi bir saatinde İstanbul Boğazında, Marmara Denizi kuzey kıyılarında ve Adalarda hızlı, güvenli, konforlu kişisel ulaşım ihtiyacı olan ve toplu taşımadan yararlanamayan bireylere, tarifelerden bağımsız olarak ÖZGÜRCE seyahat imkanı sunan yeni bir ulaşım kipi’dir.

Deniz Taksi 10,9 metre uzunluğunda, 4,3 metre genişlikte, fiber gövdeli, kapalı yolcu kabinine sahip, bir Kaptan ve bir gemici ile sevk ve kontrol edilen teknenin boş ağırlığı yaklaşık 10 tondur.

Aracın kapalı yolcu kabini, iyi izole edilmiş, yolcuların hava koşullarından etkilenmeyeceği şekilde tasarlanmıştır. Özellikle panoramik görselliğe imkan veren pencereler Yolcu Kabininin en etkileyici unsurlarıdır. Kabin iklimi mevsime göre klimatize edilmektedir. Araç yolcu iniş-binişi, sürgülü yan kapıdan yapılmaktadır.

Konfor ve güvenlik göz önünde tutularak tasarlanan koltuklar, çeşitli ayar kademelerine sahiptir. Her koltukta ayrı emniyet kemeri sistemi bulunmaktadır. Can yelekleri, yolcuların kolaylıkla ulaşabilecekleri koltuk altlarına konulmuştur.
 

DENİZ TAKSİ İSKELELERİ

DENİZ TAKSİ İSKELESİ : AHIRKAPI
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : ANADOLU HİSARI
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : ANADOLU KAVAĞI
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : ARNAVUTKÖY
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : BAKIRKÖY
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : BEBEK
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : BEYKOZ
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : BEYLERBEYİ
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : BOSTANCI
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : BURGAZ ADA
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : BÜYÜK ADA
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : ÇENGELKÖY
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : ÇUBUKLU
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : EMİNÖNÜ
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : EMİRGAN
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : HEYBELİ ADA
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : İSTİNYE
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : KANDİLLİ
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : KARTAL
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : KINALI ADA
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : KÜÇÜKSU
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : KUZGUNCUK
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : MODA
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : ORTAKÖY
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : PAŞABAHÇE
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : RUMELİ KAVAĞI
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : SARIYER
DENİZ TAKSİ İSKELESİ : YENİKÖY




Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme ve Tic. A.Ş. Hakkında

Brightwell Holdings iştiraklerinden olan Teknomar, boyut ve taşıma kapasitesinden bağımsız olarak her türlü deniz aracı, tekne ve feribot işletmeciliği yapmak üzere 1998 yılında kurulmuştur.

Teknomar, Deniz İşletmeciliğinin yanı sıra sabit ya da yüzer iskele, yolcu indirme hizmetleri ve her türlü deniz taşıtı sağlama hizmeti de vermektedir.

Teknomar'ın tek bir Operasyon Merkezinden yönetilen paket uygulama yazılımlarının yanısıra, Elektronik Haritalar ve Coğrafi Bilgi Sistemleri ile de desteklenen sipariş-sevk ve takip sistemlerini kapsayan İşletme Yönetim Sistemleri, ayrıntılı müşteri siparişinden, siparişin kaptana ulaştırılması ve en uygun teknenin yönlendirilmesine kadar- tüm işlemleri en yüksek teknoloji kullanılarak otomize olarak yapılmasını sağlamaktadır.

İDO DENİZ TAKSİ

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER