Çökme Tehlikesi Yaşayan Köprüyü İBB Onaracak

Çökme tehlikesi olan E-5 üstündeki Mimar Sinan Köprüsü İ.B.B Ulaşım Daire başkanlığı Ulaşım Koordinasyon müdürlüğü tarafından Onarlacak

Çökme Tehlikesi Yaşayan Köprüyü İBB Onaracak
Çökme Tehlikesi Yaşayan Köprüyü İBB Onaracak

Çökme tehlikesi olan E-5 üstündeki Mimar Sinan Köprüsü İ.B.B Ulaşım Daire başkanlığı Ulaşım Koordinasyon müdürlüğü tarafından Onarlacak.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün çökme tehlikesi olan E-5 üstündeki Mimar Sinan Köprüsü’nün bir an önce yenilenmesini isteyerek: “Kolon ve kirişlerde yarılmalar var. Köprü her geçen gün çürüyor. Facia yaşanacak” açıklamasına Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ’dan yanıt geldi.

Bozdağ yaptığı açıklamada “Söz konusu köprü ile ilgili 7 Mayısta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurarak ivedilikle köprünün tadilatını talep ettik. İ.B.B Ulaşım Daire başkanlığı Ulaşım Koordinasyon müdürlüğü tarafından söz konusu köprünün tadilatı için gerekli altyapı çalışmalarının yapıldığı ve projelerin çizim aşamasında olduğu bilgisini aldık. Bu vesileyle mevcut köprünün en kısa sürede tadilatının yapılacağı bilgisini halkımızla ve kamuoyuyla paylaşmak isteriz” ifadelerini kullandı.

Akgün Ak Parti’li Mahalleleri Cezalandırıyor

Hatice Bozdağ CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün Ak Parti’ye yüksek oy çıkmış mahalleleri cezalandırdığını iddia ederek “Büyükçekmece’de Ak Parti'ye %70 oranlarında oy çıkmış Tepecik, Türk oba, Murat çeşme, Kâmil Oba, Kumburgaz gibi pek çok yerde belediye çalışma yapmadığı gibi cezalandırmalara da devam etmektedir. Diğer mahallelerde de hizmet yok ama buralarda hiç bir şey yok. İlçe teşkilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi eliyle ara sokaklara, arka mahallelere hizmet götürmeye devam ediyoruz. Halkın hiçbir talebine cevap veremeyen belediye, Büyük şehrin yaptığı projeleri sahiplenmekte kalmayıp bunları afişe etmekten geri durmamaktadır.” Şeklinde konuştu


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER