Belediyeler'den Hamidiye Su'ya destek

Avcılar ve Maltepe belediyeleri İBB'nin iştiraki olan Hamidiye Su ile anlaşmaya vardı.

Belediyeler'den Hamidiye Su'ya destek
Belediyeler'den Hamidiye Su'ya destek

Avcılar ve Maltepe belediyeleri İBB'nin iştiraki olan Hamidiye Su ile anlaşmaya vardı. Hamidiye su bir çok kamu kurumu tarafından boykot edilmişti.

 Avcılar ve Maltepe Belediyesi Hamidiye Su ile Anlaştı
Maltepe Belediyesi ile Avcılar Belediyesi, pek çok kamu kurumunun anlaşmasını iptal ettiği Hamidiye Su ile anlaşma sağladı. Daha önce de Kadıköy ve Ataşehir belediyeleri Hamidiye Su ile sözleşme imzalamıştı.

MALTEPE BELEDİYESİ HAMİDİYE SU ALACAK
CHP’li Maltepe Belediyesi, Hamidiye Su kullanacağını açıklayarak, “Maltepe Belediyesi’nin şirketi olan MATAŞ A.Ş. ile İBB iştiraki olan Hamidiye Su’nun ana bayisi olan SÜMTAŞ Gıda ile gerçekleştirilen anlaşma gereği Maltepe Belediyesi artık hizmet binalarında Hamidiye Su kullanılacaktır.” açıklamasını gerçekleştirdi.

ANLAŞMA 1 YILLIK
Sözcü’nün haberine göre, iki firma arasında imzalanan anlaşma çerçevesinde Maltepe Belediyesi ilk aşamada 3 bin tane damacana su, 35 bin tane bardak su, 90 bin tane pet şişe su aldı. Görevliler gerek duyulması durumunda daha fazla alım yapılabileceğini açıklarken, anlaşmanın 1 senelik olduğunu ve anlaşmanın süresinin uzatılabileceğini söyledi.

AVCILAR BELEDİYESİ DE ANLAŞTI
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de belediye ve bağlı yerlerde Hamidiye Su kullanılmaya başlandığını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olmasının sonrasında İBB çalışanlarının maaşlarının yatırıldığı kamu bankası, Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Saraylar, AK Parti Genel Merkezi, Arnavutköy Belediyesi, TEİAŞ, TÜRGEV, SETA, BDDK, YTÜ Teknopark Hamidiye Su ile sözleşmesini iptal etmişti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER