Fuhuş adası olarak adını duyurdu GALERİ

Fuhuş adası olarak adını duyurdu GALERİ

Fuhuş adası olarak adını duyurdu GALERİ
Fuhuş adası olarak adını duyurdu GALERİ
Gençlerin sokak ortasında cinsellik yaşadığı söylendi. Aslında şiirin, şarkının ve aşkın adası olarak biliniyor.

Şiirin, şarkının ve aşkın adası olarak biliniyor. Yunan adaları arasında görülmesi gereken bir yer. Yemyeşil çam ağaçlarıyla kaplı Zante hem tarih açısından hem de doğallık açısından zengin. İonia Denizi'nin üçüncü büyük adası olarak bilinen Zante'de tavernalarda söylenen müzikal hikayeler, tarihi şarap mahzenleri, sarkıt ve damlataşlarla bezeli mavi mağaraları keşfetmeniz mümkün.

Bu adanın bir diğer özelliği ile yaşayan herkesin turizmle ilgilenmesi. Çoğu kişi evini otele çevirmiş durumda. Adaya her sene onbinlerce turist akın ediyor. Turistlerin en büyük ziyaret alanı ise, caretta carettaların bulunduğu deniz alanları. Adını mitolojideki Zakintos'tan aldığına inanılıyor.

GALERİ İÇİN TIKLAYIN

ADA'NIN GÜZELLİĞİNE GÖLGE DÜŞÜREN HABER

Geçtiğimiz yıllarda İngiliz The Sun Gazetesi'nde çıkan bir haber adanın güzelliğine gölge düşürdü. Habere göre Zante’nin caddeleri, sokakları ve meydanları artık sarhoşlar ve küçük kızları kullanmak için fırsat kollayan yetişkinler nedeniyle adeta bir fuhuş ve ahlaksızlık batağına döndü. Hatta gençlerin sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği yazıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER