Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı İstanbul`da

Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı, 11-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul`da gerçekleştirilecek.

Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı İstanbul`da
2,1 trilyon dolarlık büyüklüğe ulaşan Dünya helal ürün pazarı, Türkiye ihracatının yaklaşık 15 katı düzeyinde. Bu pazardan daha fazla pay almak isteyen Türk firmaları CNR Expo İstanbul`da, 11 ile 14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı`nda bir araya gelecek.

Bu yıl 150`nin üzerinde firmanın katılımıyla düzenlenecek fuar, 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. İki büyük organizasyonun bir arada düzenlenmesi sektöre büyük sinerji katacak.

Her yıl büyüyen dev pazardan pay almak isteyen firmalar, yurt dışından gelen alıcılar, market ve süpermarketler, toptancılar, distribütörler, perakendeciler, tedarikçiler, üreticiler, ithalatçılar ve ihracatçılar CNR Expo çatısı altında bir araya gelecek.

Türkiye`nin, dünya helal gıda ticaretindeki payını artırmayı hedefleyen Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık organizasyonuyla, Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği (GİMDES), World Halal Council (WHC) ve KOSGEB desteğinde yapılacak.

Helal gıda ve içecek, helal kozmetik, helal medikal ürünler, helal temizlik, hijyen malzemeleri, İslami moda ve tekstil, tesettür giyim ve hac malzemeleri gibi ürünlerin sergileneceği fuarı, BAE, Malezya, Endonezya, Filipinler, Singapur, ABD, Suudi Arabistan, Almanya, Hollanda, Fransa, Cezayir, Fas, Kanada, Japonya`dan gelecek çok sayıda profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

HELAL GIDA SATAN İŞ YERLERİ, FİRMALAR
ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ
Helal gıda coştu bir kere!
Artık helal turizm popüler! İki yıl içinde 100 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşacak!
ALMANYA'DA TÜRK WEB SİTELERİ
HELAL GIDA SERTİFİKASI NASIL ALINIR ARANAN, ŞARTLAR NELERDİR
HELAL GIDA SATAN İŞ YERLERİ, FİRMALAR
HELAL GIDA
Helal Gıda Enstitüsü kuruldu

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2012, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109