Zaferin 88. yılı kutlu olsun

Zaferin 88. yılı kutlu olsun

Zaferin 88. yılı kutlu olsun
Zaferin 88. yılı kutlu olsun
Cumhurbaşkanı Gül,“Bu zafer millet ordu bütünleşmesiyle verilen varoluş mücadelesini nihai başarıya ulaştırdı, millet egemenliğine dayalı yeni devlete kavuşmamızın da yolunu açtı” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 88’inci yıldönümü tüm yurtta bugün törenlerle kutlanıyor. Ankara’daki ilk tören Anıtkabir’de Ata’nın manevi huzurunda düzenlenecek

30 Ağustos Zaferi’nin 88. yıldönümü bugün kutlanacak. Anıtkabir’de düzenlenecek ilk törenin ardından Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner Genelkurmay Karargâhı’nda tebrikleri kabul edecek. Atatürk Kültür Merkezi’nde bir resmi geçit töreni düzenlenecek ve Kara Harp Okulu’nda diploma töreni yapılacak. Orgeneral Koşaner, Zafer Bayramı dolayısıyla Merkez Orduevi’nde bir de resepsiyon verecek.

LİDERLERDEN KUTLAMA
Cumhurbaşkanı Gül, bayram nedeniyle yayınladığı mesajında, Türkiye’nin yolunun daima açık ve parlak olacağını vurgularken, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Türk milletinin, şehit ve gazilerin armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağı vurgusunu yaptı. Başbakan Erdoğan ise, cumhuriyeti koruyup, muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaklarını söyledi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı tam bağımsızlıktır, toprak bütünlüğüdür, birliktir, kardeşliktir” dedi. MHP Lideri Devlet Bahçeli ise, “Büyük Taarruz’la birlikte defedilen işgalci ve istilacı mihrakların rezil amaçları, bugün iç ve dış tesirlerin bir araya getirilmesiyle tekrar dirilmiş ve yoğun bir şekilde faaliyete geçmiştir” dedi.
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER