VERGİ VE SSK BORÇLULARINA MÜJDE!

VERGİ VE SSK BORÇLULARINA MÜJDE!

VERGİ VE SSK BORÇLULARINA MÜJDE!
VERGİ VE SSK BORÇLULARINA MÜJDE!


Başbakan Erdoğan, vergi ve SSK borçlarının yapılandırılmasının Ekim veya Kasım ayında yürürlüğe gireceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, esnafın kamuya olan borçlarını yapılandırmayla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, düzenlemenin ekim ayı içinde veya en geç kasım ayında hayata geçeceğini ifade etti.

Erdoğan, esnafın vergi, sigorta ve Bağ-Kur borçlarının yeniden yapılandırılacağını kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu 18. Olağan Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, TESK 10 milyona aşkın nüfusun haklarını savunan ve Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi.

TESK ile istişarelere önem verdiklerini ve ziyaret eden ilk Başbakan olduğunu ifade eden Erdoğan, 5362 Esnaf Sanatkârlar Yasası'nda değişiklik yapacaklarını ifade etti. Erdoğan, TESK'in Milli Prodüktivite Merkezi'ne ödedikleri aidatı kaldıracaklarını ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'nda temsil eden düzenlemeyi yapacaklarını ifade etti.

Erdoğan, büyüyen ekonomik içinde ve sanatkârların sorunlarının minimize edilmesi için gereken çabayı göstermeye devam edeceklerine işaret etti.

Erdoğan, Türkiye'de esnaf ve sanatkârın ekonomik aktör olmanın ötesinde kardeşliğin pekişmenin, sosyal dayanışmanın en önemli unsuru olduğunu vurguladı.

Ahilik terbiyesinin hiçbir zaman bu ülkede kaybolmadığını kaydeden Erdoğan, bunun bin yıldır olduğu gibi ülkenin çimentosu olmaya devam ettiğine dikkat çekerek, "Ülke olarak millet olarak kendimize güvenmek zorundayız. Esnaf kültürümüz bile dünyada eşi görülmez bir hazinedir ve bu hazineye sahip çıkmak zorundayız."diye konuştu.

 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109