Ümraniye’de soyguncu can aldı

Ümraniye’de soyguncu can aldı

Ümraniye’de soyguncu can aldı
Ümraniye’de soyguncu can aldı
 
Ümraniye Dudulluda bir kuyumcuyu tabanca ile basan silahlı bir soyguncu kan döktü. Adının Uğur Kılıçal olduğu öğrenilen soyguncuya direnen kuyumcu Metin Yılmazer ve babası Celal Yılmazer arasında arbede çıktı. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan mermi Celal Yılmazer’in kafasından vurulmasına neden oldu. Yılmazer olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine olay yerine gelen 2 polis ekibi ile Kılıçal arasında da çatışma çıktı. Polis soyguncu Uğur Kılıçal’ı bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Çatışma sırasında bir polis memurunun da kolundan yaralandığı iddia edildi.

 
Ümraniye’de silah seslerinin yankılanmasına neden olan olay dün akşam saatlerinde Ümraniye Dudullu Acısu Caddesi numara 65’te bulunan Kuyumcu Metin adlı işyerinde meydana geldi. Babası Celal Yılmazer ile kendine ait işyerinde oturan Metin Yılmazer bir anda içeriye dalan silahlı soyguncu ile karşılaştı. Silahını baba oğla doğrultan soyguncu vitrindeki ve kasadaki altınları istedi.

Bu sırada soyguncuya direnen baba oğul hamle yapmak istedi. Soyguncu ile baba oğul Yılmazerler arasında yaşanan arbede de silah sesleri duyuldu ve Celal Yılmazer kafasından vurularak ağır yaralandı. Elindeki silah ile Metin Yılmazeri’de etkisiz hale getiren soyguncu kaçmak isterken ihbar üzerine olay yerine gelen 96176 ve 96179 kod numaralı polis ekipleri ile karşılaştı. Ekiplere mensup polis memurları ile çatışmaya giren ve adının Uğur Kılıçal olduğu öğrenilen soyguncu bacaklarından vurularak yakalandı.

Bu sırada bir polis memurunun da kolundan yaralandığı öğrenildi. Göz altına alınan Kılıçal, sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.Ağır yaralı Celal Yılmazer ise olay yerine gelen  sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.  Babasını korkunç şekilde kaybeden kuyumcu Metin Yılmazer ise hafif yaralandığı ve Ümraniye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER