TUZALİÇMELER AYDINLI YOLUNDA CAN PAZARI

TUZALİÇMELER AYDINLI YOLUNDA CAN PAZARI

TUZALİÇMELER AYDINLI YOLUNDA CAN PAZARI

Tuzla'da yol kenarında park halinde bulunan kamyona arkadan çarpan bir beyaz eşya firmasına ait servis aracındaki  2 kişi araç içinde sıkıştı. 

Hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği belirtilen kaza sırasında otomobil içinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Alınan bilgiye göre  kaza Saat 14.30 sıralarında İçmeler, Aydınlı Yolu üzerinde meydana geldi.

Kaldırım kenarında park halinde bulunan 34 UB 1684 plakalı kamyona Rıza Terzioğlu'nun kullandığı 34 DL 1739 plakalı tamir sevis aracı çarptı. Arkadan kamyonun altına giren araçın  ön koltuklarında  oturan Rıza Terzioğlu ile Adem Çetinalp'ın yaralandı. Sıkıştıkları yerden çıkamayan iki yaralının  yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Daha sonra çağrılan itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık yarım saat süren çalışmadan sonra kurtarılan Terzioğlu ve Çetinalp ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kurtarma çalışmaları sırasında acılar içinde ağlayan Adem Çetinalp'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi. Bu arada görgü tanıkları park halindeki kamyona arkadan çarpan 34 DL 1739 plakalı otomobilin hatalı sollama yaparken direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıl

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER