Türk Kızılayı Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükali'den basın mensuplarına müjde

Türk Kızılayı Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükali'den basın mensuplarına müjde

Türk Kızılayı Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükali'den basın mensuplarına  müjde
Küçükali’den Müjde!


Türk Kızılayı Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükali, basın mensuplarına sağlık hizmetleri ile ilgili müjde verdi.

Küçükali,”Basın  mensuplarına  çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi, sesimizi duyuruyorsunuz,bizi de yalnız bırakmıyorsunuz.Biz sesimizi ne zaman duyurmak istesek yanımızdasınız. Bundan sonra da bizi dikkatle takip edin ve izleyin.Kartal’da çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz.Ve gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.Her sabah saat 7. 30’da kimse gelmeden ben buradayım. Biz bu işe ve hizmete gönül vermişiz.Bu gönüllülükle beraber nefesimizin yettiği kadar görevimizi sürdüreceğiz.” Diye konuştu.

GAZETECİLER YARARLANACAK

Kartal Kızılay Şubesinin çalışkan,üretken ve başarılı Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Küçükali, “ basın mensuplarımıza bir MÜJDE verip, jest yapmak istedim. Kartal Kızılay Sağlık Merkezi’nde muayene  olacak, tedavi olacak, gerekirse Ameliyat olacak ve tüm sağlık birimlerimizden yararlanacak gazetecilere yönelik sağlık hizmetlerimizde  % 50 indirim uygulayacağız.Yeter ki basın mensubu olduğunu ispatlasın” diye konuştu.

FİYATLARDA DA ÇOK FAR VAR

Başkan Küçükali, Kartal halkına yönelik mesajı da şöyle oldu: “Geçenlerde bir hastamız bize geldi tahlilini isim vermeyeyim bir sağlık kuruluşunda 970 milyon liraya yaptırmış. Biz, fakire,fukaraya burada aynı personel TAHLİLİ 30 milyon liraya yapıyoruz.Bundan sonra da Kartal’daki vatandaşlarımıza  aynı anlayışla,aynı kaliteli sağlık hizmetini sunacağız” dedi.

Küçükali, inşatı tamamlanmak üzere olan Kartal Kızılay Hastanesi’nin en geç 7-8 ay içerisinde sağlık hizmetine açılacağını bildirdi. Bu arada hastane inşaatına ve iç tefrişatına katkıda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşların katkılarını beklediklerini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER