TİSK 1 MAYIS MESAJI

TİSK YÖNETİM KURULU BAŞKANI YAĞIZ EYÜBOĞLU‘NDAN ÇALIŞANLARA 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

TİSK 1 MAYIS MESAJI
 TİSK 1 MAYIS MESAJI

TİSK YÖNETİM KURULU BAŞKANI YAĞIZ EYÜBOĞLU‘NDAN ÇALIŞANLARA 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu tüm işçilerin ve memurların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Eyüboğlu’nun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:
“Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu olarak, tüm çalışan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Geçtiğimiz dönem çalışanlarımız, onları temsil eden sendika ve işçi konfederasyonları ile gerek yurtdışında gerek yurtiçinde pek çok olumlu adım attık. Başta, Sendikalar ve Toplu İş Hukuku Kanunu ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu olmak üzere pek çok kanuna sosyal diyalog çerçevesinde imza attık. G20 sürecinde “Büyüme ve İstihdam Deklarasyonu”nu bütün ulusal ve uluslararası işçi (L20) ve işveren (B20) kuruluşları olarak tüm dünyaya açıkladık. Bunun haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bütün bu gelişmeler “üretimin artırılması”, “çalışma barışının sürdürülmesi” ve “refah seviyemizin yükseltilmesi” ortak bilincini taşımaktadır. Önümüzdeki günlerde “Yeni Sanayileşme Stratejisi 4.0”ın Ülkemizdeki etkin uygulamalarını çalışanlarımızla işbirliği içerisinde gerçekleştirmeye çalışacağız.
Tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü huzur ve barış içinde, coşkuyla kutlamalarını dilerim”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109