THY, Milano sokaklarında geziyor THY modanın kenti Milano'ya tramvay reklamıyla girdi

THY, Milano sokaklarında geziyor THY modanın kenti Milano'ya tramvay reklamıyla girdi

THY, Milano sokaklarında geziyor THY modanın kenti Milano'ya tramvay reklamıyla girdi
THY, Milano sokaklarında geziyor
THY modanın kenti Milano'ya tramvay reklamıyla girdi


Dünyanın en karlı 6'ıncı hava yolu şirketi olan ve son dönemlerde yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile dikkat çeken THY, İtalya'nın moda başkenti Milano'da da tramvaylara giydirdiği reklamla Türkiye'yi tanıtıyor.

Yolcu ve filosundaki uçak sayısı sürekli artan Türk Hava Yolları (THY), dünya genelinde verdiği reklamlarla bilinilirliğini ve yolcu potansiyelini sürekli artırıyor. Özellikle sponsoru olduğu İngilizlerin dünyaca ünlü kulübü Manchester United'ın stadı Old Trafford ile İspanyol dev Barcelona'nın Noi Camp stadında da reklamı olan THY'nin reklamları sefer yaptığı ülkelerdeki önemli caddelerde, toplu taşıma araçlarında, istasyonlarda, gazetelerde ve televizyonlarda var. THY'nin toplu taşıma araçlarına verdiği reklamlardan biri de İtalya'nın Milano şehrindeki reklamı oldu. Modanın başkenti olarak kabul edilen Milano'daki tramvaylara ve istasyonlarındaki THY reklamları dikkat çekiyor.Özellikle turistlerin de çoğunlukta kullandığı tramvaylara THY reklamı giydirildi.Tramvaylarda THY uçağı yanı sıra Antalya ve Bodrum sahil şeridinin fotoğrafları da yer alıyor. 6 ay süresince Milano'da ki tramvaylarda olan reklam hem THY'nin yanı sıra Türkiye'nin de tanıtımına katkı sağlıyor.
Barcelona ve Manchester United gibi dünyaca ünlü futbol takımlarına sponsor olan THY, Avrupa basketbol organizasyonu Eurolig'e de sponsor olmuştu. Son dönemlerde sponsorluk anlaşmaları ile de dikkat çeken THY sefer düzenlediği ülkelere önemli reklamlar da veriyor. THY'nin reklamları ülke televizyonlarının yanı sıra sokakları da süslüyor. Daha önce de Almanya'nın başkenti Berlin'deki tarihi Charlottenburg Kapısı'na, THY'nin Almanya'dan sefer başlatmasının 50. yılı vesilesiyle büyük bir THY reklamı asılmıştı. Türk Hava Yolları (THY), Tayland'ın başkenti Bangkok'ta, 304 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek gökdelenlerinden biri olan Baiyoke Tower'a, THY reklamı giydirmişti.

HT Ekonomi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109