Tayyip Erdoğan Gül'ün danışmanına sert çıktı

Başbakan Erdoğan Köşk Başdanışmanı Ahmet Sever'e isim vermeden sert çıktı: Haddin değil

Tayyip Erdoğan Gül'ün danışmanına sert çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Haber'in canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan, 'Bizim sayın Cumhurbaşkanımızla aramızdaki mesafeyi kimse açamaz'  dedi. İsim vermeden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'e sert çıktı: Haddi değil...

DANIŞMANIN HADDİ DEĞİL

Konunun bu şekilde gündeme bu şekilde getirilmesi bizi de üzmüştür. Cumhurbaşkanı'nın basın müşaviri arkadaşın böyle bir açıklamayı yapması görevi ve yetkisi dahilinde değildir. Bizim aramızı açmaya kimsenin hakkı, haddi, cüreti olamaz! Biz Sayın Cumhurbaşkanı ile oturur konuşuruz. Daha önce de böyle olmuştur. Kimse bizden yeniden bir ispat beklemesin. Bizim aramızdaki hukuk bozmaya kimsenin yetkisi yoktur.

AHMET SEVER NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Ahmet Sever, Vatan gazetesinden Ruşen Çakır'a verdiği röportajda, yeniden aday olmasının engellenmek istenmesinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü çok üzdüğünü ve kırdığını söylemişti.  Sever, "Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ile bir çatışma, çekişme görüntüsü vermemeye özen gösterdi, hâlâ gösteriyor. Ama aynı özeni partinin bazı önemli isimlerinin göstermemesi ve uluorta konuşmaları gerçekten hoş olmadı" demişti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2012, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER