Süleyman Özışık son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Süleyman Özışık tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde hayatını kaybetti. 

Süleyman Özışık son yolculuğuna uğurlandı

Süleyman Özışık son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Süleyman Özışık tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde hayatını kaybetti. 

İnternethaber.com Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın kanser hastalığıyla mücadele eden kardeşi Gazeteci Süleyman Özışık'ın acı haberi sevenlerini ve yakınlarını derinden yaraladı. Süleyman Özışık tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde hayatını kaybetti. 

İnternethaber.com Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve Ataşehir'de gazetecilik yapan meslektaşımız Baki Özışık'ın kanser hastalığıyla mücadele eden kardeşi Gazeteci Süleyman Özışık'ın acı haberi sevenlerini ve yakınlarını derinden yaraladı. Süleyman Özışık tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde hayatını kaybetti.

 Ataşehir’de ikamet eden, 52 Yaşında yaşama veda eden Süleyman Özışık, Ataşehir’de gazetecilik faaliyeti yürüten Baki Özışık’ında kardeşi olarak tanınıyordu. Süleyman Özışık için bugün ikindi vaktinde Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene; Türkiye'nin 27. ve son başbakanı Binali Yıldırım,  65. Türkiye Hükûmeti'nde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, Esenler Belediye Başkanı – AK Parti İBB Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bayık, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ağrı Önceki Dönem Belediye Başkanı - 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan, Ataşehir’deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri’nin yanısıra basın, iş ve sanat dünyasından birçok isim Özışık ailesini yalnız bırakmadı.

Cenaze’de, Başta Hadi – Mehmet – Baki Özışık olmak üzere Özışık Ailesi taziyeleri tek tek kabul ederken cenaze namazının kılınmasının ardından Süleyman Özışık'ın naaşı dualarla Ümraniye'deki Kocatepe Mezarlığı'nda defin edilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Süleyman Özışık ölüm nedeni ne, hastalığı neydi?
Ünlü gazeteci Süleyman Özışık'tan kötü haber geldi. Süleyman Özışık'ın ölüm haberini kendisi gibi gazeteci olan kardeşi Hadi Özışık duyurdu. Süleyman Özışık neden vefat etti?
Gazeteci ve yazar aynı zamanda internethaber.com kurucusu Süleyman Özışık hayatını kaybetti. Süleyman Özışık ile ilgili acı haber kardeşi Hadi Özışık tarafından verildi. Süleyman Özışık hastalığı neydi? Süleyman Özışık neden öldü?

Süleyman Özışık neden öldü?
Süleyman Özışık'ın ölüm nedeni acı haberin ardından en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Ünlü gazeteci Süleyman Özışık bir süredir kanserle mücadele ediyordu.  Hadi Özışık'ın verdiği bilgiye göre tedaviyle birlikte yoğun bakımdan çıkarılan Süleyman Özışık, yaklaşık 15 gün önce yeniden yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hastanede tedavi gören Süleyman Özışık bugün 52 yaşında hayatını kaybetti.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK KİMDİR?

1971 yılında Iğdır'da doğdu. Türkiye onu gazeteci, yorumcu ve köşe yazarı olarak tanıdı. Son olarak Türkiye gazetesinde köşe yazıları yayınlanan Süleyman Özışık'ın bir internet haber sitesi de bulunmaktadır. Ayrıca Süleyman Özışık, hastalığından önce kardeşi Hadi Özışık ile birlikte Youtube üzerinden siyaset merkezli programlar yapıyordu.

52 yaşında hayatının sonuna gelen Süleyman Özışık'ın hayatında bazı dönüm noktaları oldu. Lise eğitimini Kars'ta tamamladıktan sonra çalışmak için İstanbul'a gelen Süleyman Özışık, daha sonra askerlik görevini yapmak üzere askere gitti. Askerlik sonrası ilk gazetecilik deneyimini Akşam Gazetesi'nde stajyer olarak yaşadı. Akşam gazetesinde 3 yıl, daha sonra başka bir ulusal gazetede 7 yıl çalıştı. Daha sonra kardeşiyle birlikte Türkiye'nin ilk internet haber sitelerinden birini kurarak meslek hayatına devam etti. Bu arada gazetelerde köşe yazıları yazmaya devam etti.
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2023, 22:18

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER