Polis aracında yasak aşk intiharı!

Polis aracında yasak aşk intiharı!

Polis aracında yasak aşk intiharı!

İmamın karısıyla yasak aşk yaşadığı iddia edilen uzman çavuş polis otosunda bir an boş kalınca olanlar oldu.
Kastamonu'da bir imamın eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen Gölköy Er Eğitim Tabur Komutanlığı’nda görevli evli 2 çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş 40 yaşındaki İbrahim Erol, imamın evinde yakalandıktan sonra, çağrılan polislerce bindirildiği ekip otosunda tabancayla intihar etti.

27 Temmuz'da Diyarbakır'dan ilişiğini kesen Uzman Çavuş İbrahim Erol'un, Kastamonu'ya gelmeden önce telefon ve chat yoluyla tanıştığı, 34 yaşındaki imam A.T.'nin eşi 32 yaşındaki S.T. ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi. 2.5 yıldır Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde imam olarak görev yapan A.T.'nin de görev yerinin uzak olması sebebiyle aralıklarla Kuzeykent Mahallesi Huzurkent Blokları'nda oturan eşi S.T.'nin yanına geldiği öğrenildi.

EVDE UZMAN ÇAVUŞU GÖRDÜ

Son zamanlarda eşine gelen mesaj ve telefonlardan şüphelenen imam A.T. görev yaptığı ilçeden sabah saatlerinde evine geldiği sırada evde Uzman Çavuş İbrahim Erol'u görünce beyninden vurulmuşa döndü. İkili arasında çıkan tartışma sonrasında evden uzaklaşan imam A.T., kendisinden sonra valiziyle birlikte evden ayrılan Uzman Çavuş ile yol ortasında tekrar karşılaştı. Durumu bu kez polise bildiren imam, eşinin kendisini Uzman Çavuşla aldattığının ispatı için tutanak tutulmasını istedi.

POLİSLERİN ARAÇTAN AYRILMASINI FIRSAT BİLDİ VE TETİĞE BASTI

Olay yerine gelen resmi polisler imam ile Uzman Çavuş arasındaki tartışmanın sürmesi üzerine Uzman Çavuş İbrahim Erol'u polis otosunun arka kısmına bindirdi ve olayın gerçekleştiği eve gitti. Gittikleri adresin jandarmanın sorumluluk alanında olması üzerine polisler durumu jandarmaya bildirdi. Bu esnada polislerin araçtan inmesini fırsat bilen Uzman Çavuş İbrahim Erol, yanında bulunan tabancasını başına dayayarak polis aracının içerisinde intihar etti. Olay sonrasında jandarma ve polis ekipleri belirtilen adrese geldi.

Cumhuriyet Savcısının da olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Uzman Çavuşun cenazesi Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İbrahim Erol'un cenazesi buradan da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Uzman Çavuş İbrahim Erol'un aslen Nevşehirli olduğu ve bugün Göl Köy Jandarma Eğitim Taburu'ndaki görevine başlayacağı örenildi.
internethaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER