Orhan KURAL: 'ALİ AĞAOĞLU olumlu model olmalı'

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardaki Ataşehirli çocuklar, Van ve civarında meydana gelen deprem sonrası büyük acı ve korku yaşayan kardeşleri için hep birlikte topladıkları oyuncakları törenle teslim ettiler.

Orhan KURAL: 'ALİ AĞAOĞLU olumlu  model olmalı'

Dünya Çocuk Rekorları projesi kapsamında düzenlenen rekor denemesinde; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardaki Ataşehirli çocuklar, Van ve civarında meydana gelen deprem sonrası büyük acı ve korku yaşayan kardeşleri için hep birlikte topladıkları oyuncakları törenle teslim ettiler.
ALİ AĞAOĞLU olumsuz  model olmasın.

Ataşehir'de düzenlenen “Aynı anda oyuncak toplama rekoru” denemesini; Prof. Dr. Orhan Kural başkanlığındaki, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ndan oluşan bir hakem heyeti tescil edecek.

Bu kapsamda Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, Ataşehirweb Haber'e konuşan Prof. Dr. Orhan Kural, Böyle bir projeye destek veren Ali AĞAOĞLU'nun yaşamı ile de model olmasını bekliyoruz dedi.

20 sürat arabası yada yatağı ile konuşulmasın.

Ataşehir gelir seviyesi bakımından yüksek bir bölge, sosyal sorumluluk adına çok ciddi projeler yapılabilir diye düşünüyorum.
son zamanlarda AĞAOĞLU ile çalışmaya başladım, Ben Ali AĞAOĞLU'nun 20 arabasının konuşulmasına karşıyım kendisine de söyledim. Onun yerine faydalı işler yapsın. 20 okul yaptırdığnı söylüyor, yaptırsın işte bunlar konuşulsun. Bu tür desteklerine teşekkür ediyorum. Ama tüketimin sembolü olmasın. 20 tane sürat arabası yada bilmem kaç bin dolara aldığı yatağı ile konuşulmasın.

Pahalı tüketiminden çok yaptığı faydalı şeylerle gündeme gelmesinin kendisi ve ülkemiz için daha doğru olacağını düşünüyorum.

Ataşehir çok güzel bir organizasyon yapmış, Çok daha iyilerini düzenleyebileceğine inanıyorum. Yılbaşında milyarlarca lira harcamak mutluluk değil, görmeyen bir çoçuğa, yaşlı bir teyzeye yardımcı olmak daha büyük mutluluk olmalı
Ataşehirweb - Recep KENAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER