Online Noterli Tercüme devri başladı

Türkiye’de 2014 yılında faaliyetlerine başlayan ve 40’tan fazla dilde online profesyonel tercüme hizmeti

Online Noterli Tercüme devri başladı
 Online Noterli Tercüme devri başladı
Türkiye’de 2014 yılında faaliyetlerine başlayan ve 40’tan fazla dilde online profesyonel tercüme hizmeti veren Protranslate.net şirketlerin tercüme ihtiyaçlarına uygun fayda yaratan çözümler sunmaya devam ediyor. 

Şirketler böylece tercüme edilen metinlerin noter tasdikini almak için fiziksel olarak noterde sıra beklemeyecek, Protranslate.net tasdik işlemini müşterileri adına anlaşmalı olduğu noterde gerçekleştirecek. Şirketler böylece zaman harcamayacak ve iki hizmeti birlikte Protranslate.net’ten alabilecek.

Türkiye’de 2014 yılında faaliyetlerine başlayan ve 40’tan fazla dilde online profesyonel tercüme hizmeti veren Protranslate.net şirketlerin tercüme ihtiyaçlarına uygun fayda yaratan çözümler sunmaya devam ediyor. Türkiye’de noter ücretini otomatik hesaplayansistem ilk kez Protranslate.net tarafından verilmeye başlandı.

Anında noterli tercüme için online teklif
Konusunda uzman tercümanlar ve deneyimli dil editörleri tarafından güvenilir tercüme hizmetleri sunduklarını belirten Protranslate.net Kurucu Ortağı Kerem Kalkancı, Protranslate.net hizmetlerini şirketlerin günümüzde ihtiyaç duyduğu kalitede ve hızda hayata geçirdiklerine dikkat çekti.
Kerem Kalkancı Protranslate.net’in yeni hizmeti olan noterli tercüme işlemlerinin tamamen online platform üzerinden sağlandığını aktararak, “Hem çeviri hem de noter tasdiki sürecini müşterilerimiz için yapıyoruz. Süreç belgelerin orijinalliği, noter nezdinde geçerlilik kazandıktan sonra başlıyor.Bu işlerin başlatılması sürecinin tamamen online bir şekilde web sitemiz üzerinden yapılmasını sağlayarak müşterilerimize tercümesi ve yeminli noter onayı yapılmış belgelerini ister online şekilde, istenilirse de kargo veya kurye ile ulaştırıyoruz.”
“Şirketler böylece hiç beklemeden anında teklif alarak belgelerinin tercüme sonrası noter ücretini de anında öğrenebiliyor ve işlemlerini başlatabiliyor. Müşterimizi noter ve tercüme firması ile ayrı ayrı uğraşmaktan kurtarıyoruz. Tek elden yönetilen iki süreç daha hızlı tamamlanıyor. Şirketlerin ve bireylerin yeminli tercümeye ek olarak noter tasdiği gereken tercüme ihtiyaçlarında hızla sonuca ulaşmasına katkıda bulunuyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER