Öldürüp merdiven altına attılar

Öldürüp merdiven altına attılar

Öldürüp merdiven altına attılar
   İstanbul Kadıköy'de sert bir cisimle kafası ezilerek öldürülen yabancıuyruklu bir kadın cesedi bulundu.

Çevredeki vatandaşların merdivenboşluğu altında buldukları kadın cesedinin Türkiye'de bakıcılık işlerinde çalışan 35 yaşındaki Özbek vatandaşı Akılcan Cumaniyazova'yaati olduğunu öğrenilirken olay ile ilgili 4 kişi Gayrettepe Asayiş Cinayet Büro Ekipleri tarafından yakalandı.  

  Merdivenköy İmam Rasim Sokak'ta dün meydana gelen olayda, TeyfikbeyApartmanı'nın bahçe merdivenin altında kadın cesedi gören binasakinleri hemen durumu polise bildirdi.

 Olay yerine gelen ekipler 30'lu yaşlarda olduğu öğrenilen kadının, kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü belirledi. Genç kadının çantasında yapılan incelemelerde ise başka birine ait yabancı ülke pasaportu ve çoksayıda evrak bulundu.

Cesedin bulunduğu apartmanda yaşayan Şakir Ballı, gece saatlerinde sokaktan bağrışma seslerinin geldiğini söyleyerek "Sabah uyandığımızda merdivenin altında kadın cesedi bulduk.

 Yanında da kanlı bir elbise vardı" dedi. Yapılan incelemelerinardından genç kadının cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'nagönderilirken polisler olay yerindeki güvenlik kamera görüntüleriniincelemeye aldı.  

Olay sonrası incelemelirini sürdüren polis, kadının çantasından çıkantelefon numaralarından Fatih'te oturan Atabek Cumyazova adlı kişiyeulaştı. Gözalıtana alınan Özbek vatandaşı Cumyazova'nın poliseverdiği ifadede bulunan cesedin 35 yaşındaki arkadaşı Özbek vatandaşı Akılcan Cumaniyazova olduğunu ve Türkiye de çocuk, hasta bakıcılığı  gibi işlerde çalıştığını anlattı.

 Cumaniyazova'nın en son Perşembegünü sabahı evden çıktığını ve Kadıköy Merdivenköy'deki fırındaçalışan arkadaşı Yoldaş'ın yanına iş aramak için gittiğini ve bir dahakendisine ulaşamadığını bildirdi.

 İfadeden yola çıkan GayrettepeAşayis Bürosus cinayet ekipleri Merdivenköy'de bir fırıncının yanındaçalışan Yoldaş adlı kişiye ulaşarak cinayeti işleyen Ruslan Cumaro'yu saklandığı Ataşehir Örnek mahellisindeki evinde yakaladı.

 Cumaro,emniyetteki ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itirafed erken" Perşembe akşamı Yoldaş ve Akılcan ile birlikte Merdivenköy'de bir inşaatta alkol aldık. Kısa süre sonra Akılcan ile birlikte tartışmaya başladık. Bu sırada Yoldaş yanımızdan ayrıldı.Tartışmanın büyümesi üzerine Akılcan'ı öldürdüm ve bir apartmanın merdiven altına atarak kaçtım" dediği öğrenildi.

 Olay ile ilgili 4 kişi GayrettepeAsayiş Cinayet Büro Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER