ÖLDÜRÜLEN DOKTORU İSTANBULLU MESLEKTAŞLARI UNUTMADI

BAŞHEKİH TAKIM ELBİSELİ RECEBİM YANINDAKİ ÖLDÜRÜLEN DOKTORUN EŞİ SANIĞIN FOTOSU VE ÖLDÜRÜLEN GENÇ DOKTORUN RESMİ

ÖLDÜRÜLEN DOKTORU İSTANBULLU MESLEKTAŞLARI UNUTMADI
Yaklaşık üç ay önce Gaziantep Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Servisinde yaşlı bir hastanın torunu 17 yaşındaki M.G  tarafından bıçaklanarak öldürülen Uzman Doktor Ersin Arslan'ı İstanbullu meslektaşları unutmadı.
 
ACILI DOKTOR EŞİNİ DOKTOR ARKADAŞLARINDAN ANLAMLI ZİYARET
 

İSTANBULLU MESLEKTAŞLARININ TOPLADIKLARI PARA YARDIMI ACILI EŞE TESLİM EDİLDİ


İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Recep Demirhan ve  ekibi Gaziantep Devlet Hastanesine giderek Hastanede hunharca öldürülen Doktor Ersin Arslan' ın kendisi gibi patoloji doktoru olan eşi Sibel Arslan'ı ve yakınlarına ziyarette bulundular. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Recep Demirhan hastanede doktor arkadaşlarının topladığı 15 bin TL parayı acılı eşe teslim etti. Başhekim Recep Demirhan,

" Maalesef zaman zaman kendini bilmez hasta ve yakınları tarafından bu tür saldırılara maruz kalıyoruz, ama şunu herkez bilsin ki biz doktoruz, hastayı iyileştirmek ve yaşatmak için varız hiç bir meslekdaşım bir hastasını kaybetmek istemez, bizler bir hastamızı kaybettiğimiz zaman biz Doktorlar o hasta yakınları gibi üzülüyoruz, lütfen hasta sahiplerinin hekim arkadaşlara karşı daha saygılı olmaya çağırıyorum bakın bu Hastane'de gencecik bir Doktor arkadaşımız sorumsuz bir hasta yakını tarafından adeta katledildi, bu kabul edilemez bir olay deyil biz bunu asla kabul edemeyiz . Daha caydırıcı cezaların olmasını bekliyoruz. Hastanelere bir hasta getirildiğinde her zaman hedef sağlık çalışanları oluyor.  Arkasında kalan acılı eşine ve ailesine Allahtan biz Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları olarak sabırlar diliyoruz açılı eş ve yakınlarının her zaman yanlarındayız desteklerimiz her zaman sürecektir diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2012, 07:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER