Müjde,Taşeron işi bu hafta bitiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan taşeron işçi konusunda yoğun bir çalışma yapıldığını belirterek “Bu hafta içinde meclise gitmesiyle bütçe müzakerelerinin de arkasından neticeye bağlanacaktır” dedi.

Müjde,Taşeron işi bu hafta bitiyor
 Müjde,Taşeron işi bu hafta bitiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan taşeron işçi konusunda yoğun bir çalışma yapıldığını belirterek “Bu hafta içinde meclise gitmesiyle bütçe müzakerelerinin de arkasından neticeye bağlanacaktır” dedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taşeron işçilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde bir vatandaşın “Taşeron ne olacak Sayın Cumhurbaşkanım” diye bağırması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işte taşeron olmaz. Ama taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor” diye cevap verdi. Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı’nın yoğun bir çalışma yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamada bulundu: 

MECLİSE GETİRİLECEK

“Birlikte işi tatlıya bağladılar inşallah. Bu hafta içinde meclise gitmesiyle bütçe müzakerelerinin de arkasından inşallah neticeye bağlanacaktır.” Başbakan Binali Yıldırım ise, “Taşeron ile çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile hallediyoruz. 1 hafta içinde inşallah meclise gönderiyoruz” dedi. Kamuda çalışan taşeron işçilerle ilgili kadro çalışmaları bir süredir devam ederken geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili olarak Başbakanlık’ta bir zirve gerçekleştirilmişti. 

Erdoğan bakanlıkların çalışmalarını tamamladığını belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER