Metin Külünk; Berber ve Kuaförlerle bir araya geldi

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, 16 Nisan referandum oylaması nedeniyle Ataşehir’in 17 mahallesinden gelen berber ve kuaförlerle kahvaltıda bir araya geldiler.

Metin Külünk; Berber ve Kuaförlerle bir araya geldi
Metin Külünk; Berber ve Kuaförlerle bir araya geldi

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, 16 Nisan referandum oylaması nedeniyle Ataşehir’in 17 mahallesinden gelen berber ve kuaförlerle kahvaltıda bir araya geldiler.
Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, 16 Nisan referandum oylaması nedeniyle Ataşehri’de çalışan kuaför ve berberleri ağırlayarak oylanacak olan yeni hükümet sistemi ile ilgili partilerinin görüşlerini anlattılar.

 
Berber ve kuaförlerle buluşmasına Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, SKM Başkanı Sinan Ayrancı, Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Zafer Düşgün, Ataşehir berber ve kuaförleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.  
 
Berberler Birliği Başkanı Erdal Kaya sorunları ile ilgili şunları söyledi; ”Ataşehir’deki tek şikâyetimiz Pazar günleri işyerlerimizin açık olmasıdır. Sadece Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir’de bu uygulama var. Belediye başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunduk. Biz bir şey yapamayız dediler. Yaptığımız oylama da yüzde 8 açık olmasını istedi. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 
“BAŞIMIZI SİZE EMANET EDİYORUZ
Ak Parti İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı da; “Siz değerli berberlerimiz ve kuaförlerimiz olarak bizim en değerli organımız olan başımızı emanet ettiğimiz kardeşlerimizsiniz. Sizlerle dertleşip sizlerle sohbet ediyor müşterileriniz. Emin, güvenilir kişilersiniz” diyerek önemli bir meslek icra ettiklerine vurgu yaptı.
  
“HAYIRLI DÜŞÜNÜR HAYIRLA YOLA ÇIKARIZ”
Milletvekili Metin Külünk  “Biz HAYIR’a vatan ve milletle ulaşacağına inanırız.  HAYIR, kelimesini bile CHP’ye öğretmek bizim için büyük başarıdır. CHP döneminde Kuran okumak yasak olduğu için gizli gizli, okumaya giderlerdi. Şimdi böyle bir zihniyete HAYIR’ı öğretmek büyük bir başarıdır. CHP’ye oy veren vatandaşlarımızı bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.”
 
Külünk berberlere hitabende, sizler emin insanlarsınız. Güvenmesem 15 yıldır aynı berberde traş olurmuydum dedi.
   
16 NİSAN’DA EGEMENLİK SADECE MİLLETİN OLACAK”
Külünk; “16 Nisan bu devletin tarihinde 1000 yıl konuşulacak bir gündür. Bu ülkenin milli mücadele günüdür. 16 Nisan’da egemenlik sadece milletin olacak. Türkiye çok başlılıktan tek başlılığa ineceği için devletin aklını parçalamayacaklar. Göğsünüzü ger gere gidin 16 Nisan’da ‘EVET’ deyin” dedi.

 
Külünk berberlerin sorularını da cevaplayarak, bir berberin oda bize sahip çıkmıyor sorusu üzerine şunları söyledi. Oda üyelerine sahip çıkmalıdır. Odanın tüm nüfuzunu kendileri için kullanmamalıdırlar. Oda sadece para toplayıp seçimden seçime üyesinden oy isteyen değildir. Böyle bir çalışma olmaz. Odalar yasalarla kurulmuş ve üyelerinden zorunlu aidat alıyorlar. Harç parası, iş yeri açma parası adı altında kaynak sağlanıyor odalara. Onlarda üyelerinin sorunlarıyla, dertleriyle ilgilenmek zorundadır şeklinde cevapladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER