KUTEKS A.Ş. YENİ YATIRIMLARINI DÜZENLEDİĞİ KOKTEYL İLE TANITTI

KUTEKS A.Ş. YENİ YATIRIMLARINI DÜZENLEDİĞİ KOKTEYL İLE TANITTI

KUTEKS A.Ş. YENİ YATIRIMLARINI DÜZENLEDİĞİ KOKTEYL İLE TANITTI
KUTEKS A.Ş. YENİ YATIRIMLARINI DÜZENLEDİĞİ KOKTEYL İLE TANITTI

Aydın'ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Uğur Grubu, sağlık alanındaki yatırımlarını, 2002'de satın aldığı KUTEKS A.Ş. aracılığı ile büyütüyor. 150'den fazla ürün çeşidi ile tıbbi sarf malzeme üretiminde markalaşan KUTEKS A.Ş. , yeni araç filosu ile birlikte çalışan sayısını da artırdı. 26 araçlık yeni filosu ve deneyimli Eczane Satış Takımı'nı (EST) tanıtmak için düzenlenen kokteylde konuşan KUTEKS A.Ş. Genel Müdürü Fatih Zeyrek "Uğur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren firmamız sektöründe Türkiye'nin ilk firmasıdır.  24 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 36 bin metrekare alanda 150 çalışanı ile faaliyet gösteren firmamız, sargı bezinden gazlı beze, elastik bandajdan ortopedi grubuna, yarabandından plastere kadar 150'den fazla ürünle sektörün lideridir. Kuteks kalite ve güvencesiyle eczanelerin ihtiyaçlarını daha hızlı temin edebilmek için yeni kurduğumuz teknolojik altyapımızla birlikte servis ağımızı geliştirerek yepyeni bir ekiple sektörde hizmet vereceğiz. " dedi.

Fatih Zeyrek, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile halkımızın hak ettiği kaliteyi sunduklarını ifade ederek "Uygulamaya geçirdiğimiz bu sistemle ülkemizin değişik illerinde, il merkezlerinde yerleşik olarak faaliyet gösterecek yeni takım arkadaşlarını bünyemize katarak ülkemiz ekonomisine istihdam sağlıyoruz. Bugün 17 takım arkadaşımızla 25 ilde başlattığımız hizmet çalışmalarımız ileriki yıllarda ülke geneline yayılacak. Ülkemizin güzide mesleklerinden olan ve kutsal bir görevi yerine getiren saygıdeğer eczacılarımızın, arzu ve istekleri doğrultusunda ürün gamında sürekli gelişim ve çeşitliliğe giden KUTEKS A.Ş, müşteri odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde eczacılarımızın En Büyük Tedarikçisi olmayı kendine hedef olarak benimsemiştir." dedi.

Tanıtım kokteyline katılan Uğur Grubu Genel Koordinatörü Ali Gültekin Kılınç "Türkiye ile birlikte ihracat yaptığımız ülke sayısını gün geçtikçe artırıyoruz. Dünya genelinde 40’dan fazla ülkeye ihracat yapan Kuteks A.Ş. UĞUR soğutma grubunun girdiği 137 ülkeyi kendine hedef olarak belirlemiştir." diye kornuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER