Köprüden denize uçtu

Köprüden denize uçtu

Köprüden denize uçtu

Haftalık bakımı yapılan Unkapanı Köprüsü'nde, polisin ihtarlarına uymayarak köprüden geçmeye çalışan otomobil Haliç'e düştü. İçinde iki kişinin bulunduğu belirtilen otomobili arama çalışmaları sonuç vermedi. Bu sebeple aramalar gündüze bırakıldı.

Olay, saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Unkapanı ve Galata Köprüsü, haftalık bakımı nedeniyle trafiğe kapatıldı. Köprülerin giriş ve çıkışına bariyer konuldu. Polis her iki köprünün giriş ve çıkışında önlem aldı. Saat 04.30 sıralarında, köprü henüz trafiğe açılmamışken, 34 BD 5439 plakalı gri bir araç polisin aldığı önlemleri aşarak Unkapanı Köprüsü istikametine seyretti. Polis, araç sürücüsünü siren çalarak uyarmaya çalıştı ancak sürücü ihtarları dikkate almadı. Köprü girişindeki demir bariyeri kırarak yoluna devam etti. Bakımdan dolayı köprünün orta kısmı açık olduğundan sürücü bu durumu son anda fark etti. Aracı frenleyerek durdurmaya çalıştı ancak araç sürüklenip Haliç'e düştü. Trafik polisleri Kıyı Emniyeti ve asayiş polisine durumu bildirdi. Kıyı Emniyeti'ne ait botlar Haliç'te aracı aramaya başladı. Yaklaşık 1 saat süren arama sonuç vermedi. Bunun üzerine köprü kapatıldı ve aramalar günün ağarması sonrasına bırakıldı.

Görgü tanıkları, "Araç, polisin uyarılarını dikkate almayarak bariyerleri aştı ve köprüye girdi. Çok hızlıydı. Polis ikazda bulundu ancak sürücü aracı durdurmayıp devam etti. Demir bariyeri kırarak köprüye girdi. Bariyeri aşınca önce durakladı ancak daha sonra hızla yoluna devam etti. Köprünün açık olduğunu fark edemeyip denize uçtu" şeklinde anlattı. Otomobilde 2 kişi olduğu sanılıyor.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER