KAMİL SÖNMEZ ‘E VEFA GECESİ

KILIÇDAROĞLU VE SANATÇILAR KAMİL SÖNMEZ İÇİN BULUŞTU

KAMİL SÖNMEZ ‘E VEFA GECESİ

Geçirdiği hastalık nedeniyle tedavi gören ünlü türkücü Kamil Sönmez’e destek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sanatçılar bir araya geldi.

Eylül ayında Sönmez’i hastanede ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun himayesinde sanatçı dostları Kamil Sönmez ’e 45. Sanat Yılını sahnede kutlaması için özel bir gece organize ettiler.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki özel geceyi Sümer Ezgü ve Sevcan Orhan sundu. Bu özel gecede sanatçı Yavuz Bingöl’ün organizasyonuyla sahneye çıkan sanatçılara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  teşekkür plaketi verdi.  

Zafer Dalgıç Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan sanatçılar: Ahmet Özhan, Ali Rıza Gündoğdu, Arif Sağ, Bedri Ayseli, Belkıs Akkale, Erdal Erzincan, Hülya Polat, Hüsamettin Subaşı, Latif Doğan, İzzet Altınmeşe, Onur Şan, Selahattin Alpay, Sümer Ezgü, Tuğrul Şan, Ümit Tokcan, Volkan Konak, Faruk Demir, Yavuz Bingöl, Davut Güloğlu ve Oktay Kaynarca . Halen tedavisi süren Sönmez’in de geceye katıldı.

Gecede konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Kamil Sönmez’in yanında olmak benim için bir onur, bu güzel gecede Türkiye'nin dört bir yanından şarkılar türküler söylendi .Bu şu anlama geliyor  Kamil Sönmez ortak paydamızdır, Kamil Sönmez  Türkiyedir!  böyle bilinsin. Sanatçı aykırı bir kişidir çünkü geleceğimizdir. Eğer sanatçı rüzgara karşı yürüyorsa onun önünde hiçbir güç duramaz.  Ama biz sanatçıları ezdik gereken değeri vermedik hapislere tıktık. Bu gece bizim ortak paydamız Kamil Sönmez. Ona bakınca hep gülen insani bir yüz görüyorum, şarkılarında hep insan sevgisini işlemiştir”  dedi.

Sanatçı Kamil Sönmez de yaptığı konuşmada “Saz sanatçısı büyük dostlarıma sayın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e ve belediye  başkanlarına bu geceyi düzenleyen bütün ekiplere ancak en güçlü alkışlarınızla teşekkür edebilirim. Bu hastalık sırasında iki şeye inandım, benim iki ailem var biri Sönmez ailesi diğeri de sizler hepiniz ve bütün sanat camiası” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2012, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER