Kadın polis yıllık izninde fuhuşta yakalandı

Kadın polis yıllık izninde fuhuşta yakalandı

Kadın polis yıllık izninde fuhuşta yakalandı
Kadın polis yıllık izninde fuhuşta yakalandı

Polisin düzenlediği fuhuş baskınında yakalanan Türkmen vatandaşı Sona S.'nin, ülkesinde polis olduğu ve yıllık iznini fuhuş yaparak geçirdiği belirlendi.
Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 54 yaşındaki Ali K. ve 50 yaşındaki Ramazan S.'nin yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığını belirledi.

Müşterilerin telefonda ‘eğlencelik lazım’ şifresini kullanarak kadın istediği, şifreyi alan şüphelilerin dinlemeyi önlemek için de müşterileri başka bir telefonla arayarak randevu verdikleri ortaya çıktı.

Polis, gece Arapsuyu Mahallesi'ndeki otele savcılık izniyle operasyon düzenledi. Türkmenistan uyruklu kadınlar 25 yaşındaki Sona S., 28 yaşındaki A.S. ve 30 yaşındaki M.H.'nin yanı sıra, 3 erkek müşteri ve kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen Ali K. ve Ramazan S. gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şubesi'ne götürülürken, 3 müşteri ifadeleri alındıktan sonra bırakıldı. Müşteriler kadınlarla gecelik 500'er TL karşılığında anlaşma yapıldığını söyledi.

Kadınlardan Sona S., ülkesinde polis memuru olduğunu ve yıllık izne ayrılıp Antalya'ya gelerek bu işi yaptığını söyledi. Çok paraya ihtiyacı olduğunu söyleyen kadın polis, “Mecbur kaldığım için bir tanıdığım vasıtasıyla buraya gelerek çalışmaya başladım. Ancak böyle bir iş yaptığım için sınırdışı edilirsem işimden kovulurum” diye ağladı. Polis, kadının polis kimliği ve rozetini de eşyaları arasında buldu. Fuhuş yaptırılan kadınlar doktor kontrolü ve ifadelerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Kadınları pazarladığı iddia edilen iki kişinin sorgusu ise sürüyor.

Kaynak : .internethaber.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER