ISTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA’ DAN TEŞEKKÜR GECESİ

ISTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA’ DAN TEŞEKKÜR GECESİ

ISTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA’ DAN TEŞEKKÜR GECESİ
İstanbul Marriott Hotel Asia, 8 Haziran Çarşamba akşamı ev sahipliğini yaptığı muhteşem bir organizasyonla tüm otel misafirlerine, açılıştan bu yana destek veren acenta ve şirket  yetkililerine teşekkür etti.   

“RED&BLACK NIGHT” teması üzerine kurulu olan gece modern Türk müziği ile başlayıp, yabancı melodilerle devam etti. Gecede C eğitmenleri salsa şovlarıyla, El Encuentro Tango eğitmenleri ise tutku danslarıyla  yer aldı. 550 özel davetli için hazırlanan Türk ve Akdeniz mutfağının lezzetleri ise tadılmaya değerdi.    

23:00 civarında sahne alan Canan Anderson farklı şov koreografisi ve klasikten, elektroniğe uzanan geniş bir müzik altyapısı ile muhteşem bir performans sergiledi ve kemanıyla davetlilerin gönlünü adeta fethetti.     Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise İstanbul gece hayatı ve müzik denilince akla ilk gelen isim olan Suat Ateşdağlı, çaldığı parçalarla davetliler doyasıya eğlendi.     Gecede hazırlanmasında emeği geçen Istanbul Marriott Hotel Asia çözüm ortakları: Staras, Mix Müzik, Playback, Maestro Müzik, KM Events, Le Chics,  Trio Organizasyon, Oranj Davet, Uzman Dekorasyon, Alcoholoco ve Foto Süleyman, Aytunç Bentürk Dans Akademisi, El Encuentro Tango.

ATAŞEHİR OTEL ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER