İnternethaber'de Hakan Akpınar dönemi

İnternethaber'de Hakan Akpınar dönemi

İnternethaber'de Hakan Akpınar dönemi
İnternethaber'de Hakan Akpınar dönemi

İnternet Haber ailesi yeni katılımlar ile güçleniyor. Ankara'nın tecrübeli isimlerinden Hakan Akpınar Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi.
İnternethaber Genel Yayın Yönetmenliği görevine Ankara gazeteciliğinin tecrübeli isimlerinden Hakan Akpınar getirildi.

10 yıl önce yayın hayatına başlayan ve internet medyasının lokomotifi olan İnternethaber her geçen gün bünyesine yeni kattığı isimlerle büyümeye devam ediyor.

YÖNETİM KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK

Ankara'dan transfer olan Hakan Akpınar'ın Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilmesi ile birlikte, İnternethaber yönetim kadrosunda da bazı değişiklikler yapıldı. Daha önce Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen Süleyman Özışık, İnternet Haber bünyesinde yer alan tüm kurumların başına getirilerek Medya Grup Başkanı oldu.
 
HAKAN AKPINAR HEDEFLERİNİ ANLATTI

İnternethaber Genel Yayın Yönetmeni Hakan Akpınar yeni görevindeki hedeflerini de şöyle anlattı:

"20 yıla yakın zamandır gazetecilik mesleğinin içindeyim. Muhabirlikten temsilciliğe, köşe yazarlığından haber koordinatörlüğüne uzanan yelpazede, mesleğimde çok sağlam tecrübeler edindim. En büyük şansım, iyi ustaların elinde yetişmiş olmamdır.

O bakımdan İnternethaber’e, bu tecrübelerimle önemli katkılar yapmayı umuyorum. Ankara’nın siyasi koridorlarında yetişen bir gazeteci olarak, politik haberlerde daha özel bir bakış açısıyla, kurumun habercilik anlayış ve kültürüne yeni özellikler katmak, temel hedeflerim arasında… Bunu başaracağıma da inanıyorum. Az laf çok iş diyelim."



HAKAN AKPINAR KİMDİR?

Hakan Akpınar, 1967 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden mezun oldu.

Gazeteciliğe 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nin Ankara Bürosu’nda başladı. 12 yıl kesintisiz olarak aynı gazetede politika muhabirliği yaptı.

2003 yılında istifa ederek, Tercüman Gazetesi’nin Ankara Temsilciliği’ni üstlendi. 2006-2007 yılları arasında bir televizyon kanalında yöneticilik;  2008 yılında ise Sözcü Gazetesi’nde Ankara Temsilcisi olarak görev yaptı. TRT’de “Sekiz Sütuna Manşet” ve “Türk Demokrasi Tarihi” adlı programların danışmanlığını ve metin yazarlığını yaptı.
 
Hakan Akpınar’ın Nasıl Gazeteci Oldular/Onların Hikayesi (Bilgi Yayınevi), 28 Şubat/Postmodern Darbenin Öyküsü (Ümit Yayıncılık)  ve Kurtların Kardeşliği (Birharf Yayınları) isimli yayımlanmış üç kitabı bulunuyor.

İNTERNETHABER YENİ SİTELERİ İLE YAYININI SÜRDÜRÜYOR

İnternethaber; Gazeteciler, İnternetspor, Haberciler, Gazeteoku, Sporoku, Sinemakeyfi, İnternetfinans gibi farklı siteler ve 81 il için hazırlanmış özel yerel siteler ile okurlarının ilgilerine yönelik yayınlarını sürdürüyor. Medya Grup Başkanlığı'na getirilen Süleyman Özışık bundan böyle tüm bu sitelerin proje ve gelişimini üstlenecek, yayın politikasında ise etkin rol oynayacak..


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER