Gümrükten bal ve eşya satışı

Gümrükten bal ve eşya satışı

 Gümrükten bal ve eşya satışı
 Gümrükten bal ve eşya satışı  
   
Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri ihaleyle bal satacak

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Edirne ve Erenköy İşletme Şube Müdürlükleri, gümrük mevzuatı uyarınca tasfiyelik hale gelmiş, çeşitli cins ve miktarda eşyayı satmak üzere ihale açtı.

     Buna göre, Erenköy İşletme Şube Müdürlükleri, satışa esas bedeli 88 bin 576,20 lira, yatırılması gereken güvence tutarı 8 bin 858 lira olan bal satılacak.

     İhale, açık artırma suretiyle İstanbul Ataşehir'de bulunan Dudullu Caddesi üzerindeki İETT Anadolu Garajı yanındaki ihale salonunda 1 Mart 2011 tarihinde saat 9.30'da yapılacak.
     İstekliler şartname ve eklerini bedeli karşılığı, Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alabilecekler.
     
     EDİRNE İŞLETME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
     
     Öte yandan Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Edirne İşletme Şube Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 326,79 lira ile en çok 21 bin 598,43 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 32,68 lira ile en çok 2 bin 159,84 lira arasında olan 30 grup eşyayı satacak.

     Araba parçaları, araç lastikleri, tahta palet, elektronik eşya ve giyim malzemelerinden oluşan eşyaların satışı açık artırma suretiyle, Edirne Özel İdare İl Müdürlüğü Düğün Salonu 1.Murat Mahallesi İstasyon Kavşağı Migros karşısında bulunan ihale salonunda 2 Mart 2011 tarihinde saat 9.30'da gerçekleştirilecek.

     Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi, bedeli karşılığı Edirne İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alabilecekler.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER