EN ÖVGÜYE DEĞER KURUM İSKİ’’

Türkiye Çağrı Merkezi sektörünün en önemli etkinliği olan IMI Conferences Awards İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri 2011 de İSKİ Çağrı Merkezi En Övgüye Değer Çağrı Merkezi Ödülünü kazandı.

EN ÖVGÜYE DEĞER KURUM İSKİ’’



Faaliyet alanında herhangi bir rakibi olmamasına rağmen çok büyük rakipleri varmış ilkesi ile çalışan İSKİ Çağrı Merkezi, gelişime açık, modern ve profesyonel bir çağrı merkezi ile İstanbul’a hizmet veriyor.

İSKİ İlk kez katıldığı Çağrı Merkezleri yarışmasında Juri Özel Ödülünü En Övgüye Değer Çağrı Merkezi Ödülünü aldı.

İSKİ Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Havan, İSKİ Çağrı Merkezi şefi Erdem Zekeriya İskenderoğlu ve İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Hazım Öztorun ile birlikte aldıkları ödülü Genel Müdür Prof Dr. Ahmet Demir'e teslim  ettiler.

BİZİM HERKEZ İLE İŞİMİZ VAR HERKEZİNDE BİZİMLE İŞİ VAR

Bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Ahmet Demir, profesyonellerin yarıştığı bu kategoride alınan bu ödülün son derece önemli olduğunu ifade Etmek istiyorum, "Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim herkesle herkesin de bizimle işi var.

Çünkü herkesin suya ihtiyacı var. Biz her eve su ulaştırdığımız için de sadece abonelerimizle değil bütün İstanbullularla diyalog halindeyiz" dedi. İSKİ’nın vizyon ve misyonu açısından bu ödülün çok önemli olduğuna dikkat çeken Demir, Call Center hizmetleri noktasında yatırımlara ağırlık vereceklerini ve çalışanlarına yönelik olarak da motivasyonu artırıcı eğitim olanakları sağlayacaklarını vurguladı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER