Elon Musk’ın Başarısı Satürn ve Jüpiter’de Saklı

Geçtiğimiz Pazar Günü SpaceX şirketi ilk defa uzaya iki astronot gönderdi.

Elon Musk’ın Başarısı Satürn ve Jüpiter’de Saklı
 Elon Musk’ın Başarısı Satürn ve Jüpiter’de Saklı
Geçtiğimiz Pazar Günü SpaceX şirketi ilk defa uzaya iki astronot gönderdi.

Uzaya ilk kez özel bir şirketin insan göndermesi ise tarihi bir an olarak kayıtlara geçti. Şirketin başında ise uzaya en yakın isimlerden Elon Musk bulunuyor. Deneysel Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, bu tarihi anlara şahit olduğumuz dönemde, Elon Musk’ın doğum haritasını detaylı olarak inceleyerek önemli tespitlerde bulundu.

Varlıklı olmak için nelere sahip olmamız gerekli? Eğer başarı sahibi olmak istiyorsak neleri göze almalıyız? Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı’na göre Musk’ın, bu gibi sorularla savaşan gezegen yerleşimleri bulunuyor. Kendi hayatımızdaki bu sorulara, Musk’ın haritası eşliğinde püf noktalar bulmak mümkün. Bölükbaşı, Elon Musk’ın doğum haritasını ele aldı ve tespitlerini paylaştı.

Astroloji ile kariyer yolculuğunuza yanıt bulmak mümkün

28 Haziran 1971 yılında, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Pretoria şehrinde doğan Elon Musk’ın doğum saati bilinmiyor fakat astrolojide Güneş/MC tekniği ile kariyer yolculuğunu görebilmek mümkün.

Sizler de kendi doğum saatinizi bilmiyorsanız kariyer yolculuğunuzun nasıl şekilleneceğini öğrenmek için MC noktanızı yükseleninize çekerek bu haritayı çıkarabilirsiniz. Bunu çok basit şekilde ücretsiz doğum haritası oluşturan çeşitli web sitelerinden yapabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken doğum saati kısmına öğlen 12.00 yazmak. Daha sonra Gezegenlerinizin ev ve burç yerleşimlerine göre kıyaslama yapabilirsiniz. Elon Musk’ın servetini nasıl kazandığını incelemek için en basit yol ise başarı, kazanç, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’ini incelememiz gerekli.


Musk’ın Jüpiter’i Akrep burcunda. Akrep burcu e-ticaretle ilgilidir. Musk, kardeşi Kimbal ile birlikte Amerikan Gazetelerine internet şehir haberleri üreten Zip2 adlı bir yazılım şirketi kuruyor ve 4 yıl sonra şirketi yüksek bir ücretle satıyor.

Habercilik dediğimiz zaman Akrep burcunu es geçemeyiz. Akrep, istihbarat demektir. Dedektiflik ya da kriminal demektir. Ülkemizde de başarılı gazetelerin akrep burcunda yerleşen gezegenleri olduğunu biliyoruz.

Musk, 99 yılında ise ilk online bankamız olan X.com ‘u kuruyor ve 1 yıl sonra PayPal ile bankayı birleştirerek servetini katlıyor. Buradan yine bankacılığı, başkalarının varlık ve kaynaklarının yönetimini gösteren Akrep Burcu’nun doğasını görüyoruz.

Peki, tüm bunları online olarak ve teknoloji ile birleştirerek yaptıran gezegenler haritasında görülüyor mu?


Teknoloji ve online/sanal dünya dediğimizde astrolojide aklımıza Satürn, Uranüs ve Kova Burçları gelir.

Eğer haritalarınızda bu gezegen ve burç yerleşimleriniz varsa sizler de yeni kariyer düzenine ve online sistemlere yatkınsınız demektir.

Musk’ın başarısı Satürn ve Jüpiter’de saklı!
Musk’ın haritasında Satürn ve bereket gezegeni Jüpiter bir iletişim halinde. Bu nedenle Rusya’ya gidip incelemek için bir Füze satın aldığını söyleyebiliriz. Satürn gezegeni İkizler burcunda. Bu da oldukça meraklı, bilgi toplayıcı bir doğası olduğunu gösteriyor.

Çıkardığımız haritada Uranüs gezegeni birinci evinde. Yani kişi için Uranüsyen temalar kariyerinde öncelikli geliyor. Uçak, hava, uzay, mühendislik, marjinal, ani ve sıra dışı temalar Uranüs gezegenimiz ile alakalıdır. Musk’ın haritasında birinci eve yerleşmiş olması tüm bu konularda kariyer önceliği taşıdığını gösteriyor.

Eklenecek belki birçok nokta var fakat son olarak önemli bir yerleşimden daha bahsetmekte fayda var. Hayata geliş amacımızı, hayat önceliklerimizi ve kadersel seçim aşamalarımızı astrolojide Ay Düğümleri ile görürüz.

Musk’ın haritasında Kuzey Ay Düğümü yani bu hayatta edinmesi gereken kadersel deneyim alanını Kova burcu kesiyor. Kova burcunun içerdiği konular onun bu hayatında yapması gereken ruhsal deneyim ve öncelikler olacak. Tam zıt yerleşimi olan Güney Ay Düğümü ise Aslan Burcunda. Yani bu dünyaya gelirken ona verilen hediyeler, yeteneklerle alakalı.

Asıl amacı Güney Düğümünden aldığı tecrübeleri, Kuzey Düğümündeki alana taşıyabilmek. Aslan Burcu’ndan, Kova Burcu’na giden bir ruhsal yolculuğu var.

Elon Musk bir işkolik. Servetini, yeteneklerini ve parasını lüks harcamalar, pahalı hobilere adamak yerine bunu dengeliyor ve çoğu zamanını, enerjisini, emeğini ve varlığını ofisindeki çalışmalarına, ekip işleri yürütmeye, uzay, havacılık ve mühendislik konularındaki emekleriyle harcamayı tercih ediyor.

Onu heyecanlandıran ve önündeki kadersel kapıları açtıran ise bu yerleşim. Yine biliyoruz ki Kova Burcu özelliği gereği önce taşlanır sonra alkışlanır. Musk’ın kariyer yaşamı da önce hayretler uyandırıyor ve sonrasında bu tecrübe ve deneyimlerle bilim dünyasına büyük katkılar sağlıyor. Hatta tarihi anlara tanık olmamızı sağlıyor.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109