Devlet Bahçeli, Kimse bize ayar veremez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, af teklifi hakkında konuştu: Kimse bize ayar veremez.

Devlet Bahçeli, Kimse bize ayar veremez
Devlet BahçeliKimse bize ayar veremez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, af teklifi hakkında konuştu: Kimse bize ayar veremez.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 150 binden fazla hükümlüyü etkileyecek olan için af teklifi hakkında konuştu. MHP lideri, "Amacımız FETÖ'cü savcıların yarattığı tahribatı gidermek. Uyuşturucu konusunda kimse bize ayar veremez. Bu insanları topluma kazandırmak için insiyatif üstlenmeyelim mi?” dedi. 
Bahçeli Kızılcahamam kampının açılışında konuştu.
Bahçeli, "Gerek Yeni Ekonomik Program gerekse de hükümetin aldığı diğer önlemler kalıcı, kararlı ve kapsayıcı şekilde uygulandığı müddetçe iyileşme ve beklenen bahar havası çok uzak olmayacaktır" dedi.

"Top çevirmeyiz"
MHP lideri ayrıca, "Biz CHP gibi olamayız. Biz Türk milliyetçileriyiz. Ülke batarsa bundan hiç kimsenin kazançlı çıkmayacağını görür ve söyleriz. Top çevirmeyiz"  açıklamasında da bulundu. 

"Sanal haritalar başında sınırlarla oynayan, terör örgütlerini teşvik eden sözde müttefiklerin heveslerini kursaklarında bırakmak için yeni hükümet sisteminin yasamayla uyumlu ve dengeli hareketi de elzem bir ihtiyaçtır" diyen Bahçeli af teklifi hakkında ise şöyle konuştu:

"Verdiğimiz sözleri sonuna kadar tutacağız. Bir defalığına 5 yıllık ceza indirimi öneriyoruz. Amacımız FETÖ'cü savcıların yarattığı tahribatı gidermek. Uyuşturucu konusunda kimse bize ayar veremez. Bu insanları topluma kazandırmak için insiyatif üstlenmeyelim mi? Cumhur ittifakı başka şartlı ceza indirimi teklifimiz başkadır. Birbirine karıştırılmasın."

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER