Cübbeli Ahmet Hoca İstanbul'da Gözaltına Alındı

Karagümrük çetesi soruşturmasında eski koruması gözaltına alınan Cübbeli Ahmet Hoca'nın da ifadesi alınıyor. Dünkü sohbetinde konuyla 'alakam yok' diyen Cübbeli, dua etmişti. Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü gözaltına alındı.

Cübbeli Ahmet Hoca İstanbul'da Gözaltına Alındı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gözaltına aldığı Ahmet Mahmut Ünlü, önce sağlık kontrolü için Haseki Hastanesi'ne getirildi.  Kısa sürede hastanede kalan Ünlü daha sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

SORULARA DUAYLA CEVAP

Ahmet Mahmut Ünlü, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolüne getirilişinde, hastane çıkışında ve adliyeye giriş esnasında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktıç Ünlü, neden gözaltına alındığına dair sorulara ellerini dua eder şekilde açarak karşılık verdi.

Önceki gün Karagümrük Çetesi soruşturmasında eski koruması gözaltına alınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün de ifadesini alınacak.

ÇETEYLE "KASET" GÖRÜŞMESİ

Tehdit ve şantaj ihbarları üzerine başlatılan operasyonda, eski korumanın çeteyle, Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait olduğu iddia edilen ilişki kasetine ilişkin olarak bağlantıya geçtiği öne sürülmüştü.

SOHBETİNDE "ALAKAM YOK" DEDİ

Cübbeli Ahmet Hoca dün akşam Fatih'teki mescitte verdiği sohbette, şoför ve korumasının gözaltına alındığı iddalarına değinerek "olaylarla alakam" yok dedi.

"6 AY ÖNCE KORUMAMDI, ŞOFÖRÜM DIŞARIDA"

Cübbeli Ahmet Hoca dün akşamki sohbetinde şunları kaydetti. "Koruma denen şahıs 5-6 ay önce yanımızdan ayrılan bir arkadaş. 4-5 aydır görüşmüyoruz. Yani koruma şu anda yanımdaki koruma değil. Şoförüm de dışarıda. Gözaltında değil. İnşallah emniyet ve savcılık olsun, gözaltına alınan herkes için geçerli zulüm yapmazlar. Esas mesele onlara yanlış bilgi gelmiş olmasıdır. Mesele nedir onu da bilmiyoruz. Kapalı ve gizlilik olduğu için mevzu nedir bilmiyoruz. Duyduklarımız gazete haberi, onlar da çoğu yalan oluyor."
kanal7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER