Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü) gözaltına alındı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, gözaltına alındı. Cübbeli Ahmet Hoca gözaltına alındı

Cübbeli Ahmet Hoca (Ahmet Mahmut Ünlü) gözaltına alındı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, gözaltına alındı.
Cübbeli Ahmet Hoca gözaltına alındı
Kamuoyunda ''Karagümrük çetesi'' olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 11 kişi adliyeye gönderildi.

İstanbul Organize Suçlarlar Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 1'i kadın 11 kişi, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin, adli tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısına ifade vermeleri bekleniyor.

Bu arada, soruşturma kapsamında adı geçen ve kamuoyunda ''Cübbeli Ahmet Hoca'' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün de savcılıkça ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Kamuoyunda ''Karagümrük çetesi'' olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ''Cübbeli Ahmet Hoca'' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sağlık kontrolünden geçirildi.

Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı işlemi uygulanan Ünlü, polis nezaretinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Burada sağlık kontrolünden geçirilen Ünlü, polis nezaretinde hastaneden ayrıldı.                      Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER