Çankrı Spor Klübü 2 Taraftarı'nı İzmir deplasmanına Götürüyor

İKİ ŞANSLI TARAFTAR ANADOLUJETLE İZMİR DEPLASMANINA UÇUYOR

Çankrı Spor Klübü 2 Taraftarı'nı  İzmir deplasmanına Götürüyor

Yayına girdi günden bu yana Çankırı Spor taraftarlarınca yoğun bir ilgi gören internet sitemiz Bayramda da bu ilgiyi artırarak devam ettirmek istiyor.

Bayram tatili boyunca 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında internet sitemizi en fazla ziyaret eden iki taraftarımız 11 Eylül 2011 tarihinde İzmirde oynanacak olan Altınordu-ÇankırıSpor maçına takımımızın ulaşım sponsoru olan ANADOLUJET hava yolları ile gidiş, geliş bileti-protokol tirübünü seyirci bileti kazanacaktır.

Değrelendirmeler 30 Ağustos saat:00:00 ile 4 Eylül saat 24:00 arasında geçerlidir.EN FAZLA ZİYARET ölçüsü;katılımcılar  internet sitemizi ziyaret ederken en üst panelde bulunan İLETİŞİM başlığı altındaki iletişim formunu doldurarak siteye giriş IP numarasını tespit etmemizi sağlayacak.Devamında tekrar form doldurmasına gerek yok

Fakat katılım sayısını artırmak için devamındaki siteye girişleri aynı IP adresinden yapmak zorundadır. Aksi takdirİlk girişte İLETİŞİM FORMU doldurup IP numaranızı sabitlemezseniz girişleriniz geçerli olmayacak ve her IP numarası farklı bir şahıs girişi olarak değerlendirilecektir.

www.cankirispor.org.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER