BURSA’da Temizliğe çağırdıkları kadına tecavüz ettiler

BURSA’da temizlik için eve çağırdıkları F.D. (48) adındaki kadına bıçak zoruyla tecavüz ettikleri ve çantasındaki 300 TL ile cep telefonunu gasp ettikleri öne sürülen Gültekin E. (40) ve Selami K. (32) hakkındaki soruşturma tamamlandı.

 BURSA’da Temizliğe çağırdıkları kadına tecavüz ettiler

 BURSA’da temizlik için eve çağırdıkları F.D. (48) adındaki kadına bıçak zoruyla tecavüz ettikleri ve çantasındaki 300 TL ile cep telefonunu gasp ettikleri öne sürülen Gültekin E. (40) ve Selami K. (32) hakkındaki soruşturma tamamlandı. Haklarında 57 yıla kadar hapis cezası istenen Selami K. için cep telefonunda insanın hayvan ile cinsel ilişkisini içeren görüntüler bulunduğu gerekçesiyle ayrıca 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle ek dava açıldı.
Temizliğe çağırıp tecavüz ettiler
Selahattin BUDAKOĞLU imzalı Milliyet Gazetesinin haberi; Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde oturan Selami K. iddiaya göre, bir süre önce bir fuar stadında temizlik görevlisi olarak çalışan F.D. ile tanışarak kendi evlerine temizlik için gelmesini istedi. Dördüncü kattaki eve giden F.D. kendisine bıçak çekerek etkisiz hale getiren Selami K.’nın tecavüzüne uğradı. Sopayla da dövülen F.D. şüpheli Selami K.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanıp çek-yatın üzerindeki mantosunu alarak daire kapısından çıktı.

Merdivenlerden koşarak inmeye çalışan F.D.’nin önünü bu defa birinci katta oturan komşusu Gültekin E. çıktı. F.D.’yi yakalayan Gültekin E. arkadaşı Selami K. ile birlikte kadını tekrar dördüncü kattaki eve götürdüler. F.D.’ye burada bir kez daha tecavüz eden Selami K. ve arkadaşı Gültekin E., çantasındaki cep telefonu ve 300 TL parasını aldıkları kadını metro istasyonuna bırakarak kaçtılar. F.D.’nin şikayeti üzerine evlerinde yakalanan zanlılar gözaltına alındı. Mağdur kadının cep telefonu Gültekin E.’nin üzerinde bulunurken, Selami K.’nın cep telefonundan ise insanların hayvanlar ile ilişkisini içeren görüntüler ele geçirildi. Adliyeye çıkartılan zanlılar tutuklanarak cezaevine kondular.

Cumhuriyet Savcısı, Selami K. ve Gültekin E. hakkındaki soruşturmayı tamamladı. Sanıklar hakkında, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve hırsızlık suçlarından toplan 57’şer yıl hapis cezası istemiyle dava açılmasını talep etti. Savcılık, cep telefonundan hayvanlarla yapılan cinsel ilişkiyi içeren görüntüler çıkan Selami K. için bu suçtan da 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.

Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.                 Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER