Birikmiş Fatura Borcu Olan Müşterilerimizin Dikkatine

Birikmiş Fatura Borcu Olan Müşterilerimizin Dikkatine

Birikmiş Fatura Borcu Olan Müşterilerimizin Dikkatine
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) olarak hizmet alanımız olan İstanbul’ un Anadolu Yakası’nda Müşterilerimize sağlıklı ve kesintisiz elektrik sunmak için alacaklarımızı tahsil etmek mecburiyetinde olduğumuzdan Tahsilât çalışmalarımızı yoğunlaştırmış bulunmaktayız.

Hafta içi mesai saatlerinde yaptığımız rutin tahsilât çalışmalarımıza ek olarak her hafta sonu farklı bir İşletme Müdürlüğümüz hizmet alanında Toplu Tahsilât Çalışması gerçekleştirmekteyiz.

250 Tahsilât Ekibi Personeli ve Şirket yöneticilerinin de katıldığı uygulamada, birikmiş fatura borcu bulunan müşterilerimizin elektrikleri kesilmektedir.
Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Adalar, Vaniköy, Erenköy, Beykoz, Bostancı, Dudullu, Samandra, Şile, Kartal, Pendik, İçmeler ve Kurtköy İşletme Müdürlüklerimiz hizmet bölgelerinde hafta sonları yapılan Toplu Tahsilat Çalışmalarında 64.923 borçlu abone kontrol edilmiştir. 

Birikmiş borcu bulunan abonelerin özel bir ekipçe kontrol edildiği bu çalışmalarda 3.985 abonenin elektriği borçtan dolayı kesilmiştir.

Tahsilatı takip amacıyla gerçekleştirilen çalışma esnasında gidilen adreslerde ayrıca kaçak elektrik kontrolleri de yapılmış olup kaçak elektrik kullandığı tespit edilen 631 tesisat için ‘Kaçak/Usulsüz Elektrik Tespit Tutanağı’ düzenlenmiştir. Çalışma boyunca, 8.636 tesisata mühürleme işlemi yapılmıştır.

Hafta sonu gerçekleştirilen Toplu Tahsilât Çalışmalarımız esnasında, çalışmanın yapıldığı İşletme Müdürlüğü hizmet noktalarındaki veznelerimiz açık bulundurulmaktadır.

Borçlu abonelerimize düzenli olarak SMS, e-posta gönderilerek ve  ‘kesme ihbarı’ bırakılarak tebligatta bulunulmaktadır.

Tüm Müşterilerimize kesintisiz ve daha iyi bir hizmet sunmak adına; yatırımlarımızın zamanında gerçekleştirilmesi ve kaliteli bir işletme bakımı için tahsilâtımızın zamanında yapılması gerekmektedir. Ayrıca müşterilerimizin de mağdur olmaması için faturalarını zamanında ödemesi, büyük önem arz etmektedir.
                       
AYEDAŞ Genel Müdürlüğü

AYEDAŞ VEZNELERİ, YETKİLİ ELEKTRİKCİLERİ, ŞEBEKELERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER