Bİ BAKAR MISINIZ?

Sosyal adalet ve eşitlikten yana ve toplumsal konulara duyarlı olan sizleri 1 Nisan 2012' Pazar saat 14:00'de Cevahir Alış Veriş Merkezi ana giriş bina önüne çağırıyoruz.

Bİ BAKAR MISINIZ?
Zorluklarla mücadeleyi göze alan ve hiçbir başarıya çiçekli yollardan gidilmeyeceğini bilen, gönüllülük prensibiyle,  sorumluluk almaktan kaçmayan, hayalleri olan, yenilikler deneyen ve gerçekleştiren, kimliğine ve ülkesine değer veren ve bir ideal uğruna çalışan insanlardan oluşan bir çok sivil toplum örgütü  bir araya gelerek, sosyal adalet, eşitlik ve insan hakları karşısında yapılanlar karşısında yaklaşık 200 kişi 2 dakika donuyoruz.

Avrupa Birliği sürecinde olmazsa olmaz konulardan biri olan ve ülkemizi tehdit eden İnsan Hakları İhlalleri konusunda  çalışılmaların yapılması yasaların , düzenlemesi ve uygulanması  için  medyanın desteğine ihtiyaç vardır.. Bunun   için vereceğiniz  destek çok önemli, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini dinlemek ve paylaşmak  ve kamuoyuna aktarmak  sizlerin asli görevi zannediyoruz. .

Unutmayın;

"Kim var? denildiğinde, sağına soluna bakmadan "ben varım!'' " diyerek, her göreve talip olan, adsız kahramanlardır. ''En uzun yolculuklar,  ufak bir adımla başlar."

Özürlüler Vakfı Bu işi neden üstlendi diye merak ediyorsanız?

Dünyanın gelişmiş ülkelerinde,özürlüler toplumun her alanında var olabilmekte, engellenmeden yaşayabilmektedir. Özürlü bireyi yok saymayan, toplumun dışına itmeyen, özürlüler için ayrı alanlar tasarlamayan böylesi  toplumlarda, özürlü bireyler daha çok toplumun içinde üretken bir yaşam sürmektedirler.

Program

Tarih                     :   1 Nisan 2012, Pazar

Etkinlik Yeri          :   Cevahir Alışveriş Merkezi Önü, Mecidiyeköy

Buluşma Saati      :   13:30

Etkinlik Saati     :  14.00




ATAŞEHİR ENGELLİLER DERNEĞİ

Küçükbakalköy Atatürk Caddesi Kastelli İş Merk blk No 70  ATAŞEHİR - İSTANBUL

Tel: 0216 469 -43-75

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2012, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER