AYGAZ VE TÜRK TELEKOM DEVLERİNDEN İŞBİRLİĞİ

AYGAZ 12 KGLIK EV TÜPÜ ALAN TÜRK TELEKOM MÜŞTERİLERİNE 5TL 10 TL 50 TL DEĞERİNDE SÜRPİZ HEDİYELER SUNUYOR

AYGAZ VE TÜRK TELEKOM DEVLERİNDEN İŞBİRLİĞİ
Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle tüpgaz ve otogazda en çok tercih edilen marka olan Aygaz, kuruluşunun 50. yılında düzenlediği kampanyalarla tüketiciye avantajlar sunmaya devam ediyor. Aygaz, telekomünikasyon sektörünün devlerinden Türk Telekom ile hayata geçirdiği ve 11 Eylüle kadar sürecek olan kampanya kapsamında, 12 kg. ev tüpü alan Türk Telekom müşterilerine 5 TL, 10 TL ve 50 TL değerinde sürpriz hediyeler sunuyor. Müşteriler ayrıca, kampanya süresince ev telefonlarından Aygaz bayilerini ücretsiz arayabilecek.

İstanbul, 10 Ağustos 2011 - LPG sektörünün lider kuruluşu Aygaz, kuruluşunun 50. yılında düzenlediği kampanyalarla tüketiciye avantajlar sunmaya devam ediyor. Aygaz, 11 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında 12 kg. ev tüpü alan Türk Telekom müşterilerine 5 TL, 10 TL ve 50 TL değerinde sürpriz hediyeler sunuyor.

Telekomünikasyon sektörünün devlerinden Türk Telekom ile işbirliğine giden Aygaz, tüketicilerine yılsonuna kadar Aygaz bayilerini ev telefonundan ücretsiz arama imkanını da veriyor.

Mevcut ve potansiyel tüketicilerin ilgili kampanya indiriminden yararlanması için; Türk Telekom ev telefonu abonesi olmak gerekiyor. Tüketiciler her hangi bir cep telefonu operatörü üzerinden AYGAZ kelimesini yazıp bir boşluk bırakıp ev telefon numarasını alan kodu ile birlikte başında sıfır olmadan bitişik yazarak 6616ya kısa mesaj olarak göndererek kampanyaya başvurabiliyor. Eğer mesaj atılan cep telefon numarası ve mesajda belirtilen ev telefon numarası daha önce kullanılmadıysa, tüketiciye gelen geri dönüş mesajında şifre ve hak ettiği indirim tutarı yer alacak. Aynı zamanda, 444 1 444 numaralı Türk Telekom çağrı merkezinden şifre ve indirim tutarı bilgisi alınabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109