Akşam Evden Bedava Konuşma Yıl Sonuna Kadar Uzadı

Akşam Evden Bedava Konuşma Yıl Sonuna Kadar Uzadı

Akşam Evden Bedava Konuşma Yıl Sonuna Kadar Uzadı
BİLGİ İÇİN : 444 1 444

Türk Telekom’dan Ramazan ayına sayılı günler kalan bedava görüşme müjdesi geldi. Ev telefonundan akşamdan sabaha kadar bedava konuşturma fırsatı sunan 7’den 7’ye Bedava Kampanyası yıl sonuna kadar devam edecek.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, akşam 7’den sabah 7’ye bedava konuşma fırsatı sunduğu “7’den 7’ye Bedava” kampanyasını, yoğun ilgi nedeni ile yıl sonuna kadar uzattı. Türk Telekom, Ramazan ayına sayılı günler kala yaptığı açıklama ile erken bir bayram müjdesi vermiş oldu.

7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nda Türk Telekom müşterileri, ev telefonlarından akşam 7’den sabah 7’ye kadar yaptıkları şehir içi ve şehirlerarası aramalar için herhangi bir ücret ödemiyorlar. Kampanyada ayda 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor.

Yıl sonuna kadar devam eden bu kampanyanın yanı sıra tarifelere özel kampanyalar da devam ediyor. Ev Avantaj Tarifesi müşterilerine yönelik, süresi Eylül ayı sonuna kadar uzatılan “Ev Avantaj Uluslararası 6,5 kuruş” kampanyası, 1. Kademe uluslararası sabit telefon görüşmelerini dakikası tüm vergiler dahil 6,5 kuruştan yapma imkanı sunuyor. Yine Eylül ayına kadar uzatılan “Evden Cebi Aramanın En Ucuz Yolu” kampanyası ev telefonundan cep telefonu yönüne tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruştan arama yapma fırsatı sağlıyor.

KlasikHatt da 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'ndan yararlanabilen Türk Telekom tarifeleri arasında yer alıyor. KDV-OIV dahil 13.93 TL'lik yeni paket ücretiyle sunulmaya devam edilecek Klasik Hatt müşterileri 7’den 7’ye Bedava kampanyasının yanı sıra cep telefonu aramalarını da akşam 7'den sabah 7'ye kadar yüzde 50 indirimli yapma fırsatından da yararlanıyorlar. Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek evden cep telefonu aramalarında yüzde 50 indirim kampanyası KlasikHATT kullanıcılarına önemli bir fayda sağlıyor.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan 7’den 7’ye Bedava kampanyasının süresini müşterilerinin yoğun ilgisi üzerine uzatma kararı aldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Müşterilerimizin yoğun ilgi gösterdiği 7’den 7’ye Bedava kampanyamızın süresini birkaç kez uzattık. Son olarak kampanyamızın 2010 yılı sonuna kadar devam etmesi kararını aldık. Bunda, kampanyadan yararlanan müşterilerimizin sayısında yaşanan hızlı artışın etkisi oldu. Ramazan ayı öncesinde duyurduğumuz bedava konuşma müjdesinin müşterilerimizi sevindireceğine inanıyoruz. Kampanyalarımızın gördüğü ilgi, müşterilerimizin hayatına değer katma konusunda başarılı olduğumuzun bir göstergesi. Ev Avantaj tarifelerimiz de giderek daha fazla müşterimiz tarafından kullanılıyor. Hayata değer katan kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz.”


BİLGİ İÇİN : 444 1 444


//www.turktelekom.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109