2016 KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar ÖSYM'nin resmi sitesinde duyuruldu. KPSS yerleştirme sonuçlarını adaylar T.C kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecekler.

2016 KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı
 2016 KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı.  Sonuçlar ÖSYM'nin resmi sitesinde duyuruldu. KPSS yerleştirme sonuçlarını adaylar T.C kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecekler.
Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Milyonlarca kişiyi ilgilendiren KPSS sonuçları için nefesler tutulmuştu. Beklenen an geldi ve sonuçlar biraz önce duyuruldu.
Adayların heyecanla beklediği KPSS yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin sınav takviminde yapılan bir değişiklikle 9 Temmuz tarihinden 14 Temmuz tarihine alınmıştı. 

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM'nin resmi sitesinden ve mobil uygulamasından T.C Kimlik Numaraları ve şifreleriyle birlikte öğrenebilecekler.
SONUÇLAR ADRESE GÖNDERİLMEYECEK

22-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirile KPSS için sonuç belgesi basılmayacak. Sonuçlar da adayların adreslerine gönderilmeyecek.
Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanlar yer alacak. Biraz ara verelim Bursa bayanlar ile kafanızı dağıtabilirsiniz bayanlar kafanızdaki sıkıntılarınızı alacaktır.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER