10 Ocak Gazeteciler Gününde Gazeteciler Ağırlandı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi.

10 Ocak Gazeteciler Gününde Gazeteciler Ağırlandı
 10 Ocak Gazeteciler Gününde Gazeteciler Ağırlandı
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’ndeki programa Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları ve yerel basın mensupları katıldı.

Başkan Yücel Çelikbilek, ilçenin haber yükünü çeken her türlü koşulda mesleklerini icra eden,  Beykoz’da yerel yönetimlerin gözü, kulağı ve sesi olan, haberleriyle kamuoyunu aydınlatarak önemli bir görevi yerine getiren yerel basın mensupları ve tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Çelikbilek: “Milletçe Kenetlenerek Bugünleri Aşacağız”

Basın mensuplarıyla buluşmasında ülke gündemine değinen Başkan Çelikbilek: “2017 yılına girdiğimiz şu günlerde terör olayları nedeniyle hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Milletlerin doğuşunu ve yükselişini düşünün. İnşallah bunların hepsini doğum sancıları gibi kabul edin. Tarih boyunca büyük devletler, hep bu aşamalardan geçti. Selçuklu’dan günümüze dek gelen kadim devlet anlayışıyla sırf yabancılar topraklarımızı çiğnemesin diye Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında şehit verdik. Bu ülke toprakları, başkalarının at oynatacağı bir mekân değildir. Hükümetimiz Suriye ve Musul’da önemli harekâtlar başlattı. Ecdadımız hiç kimseye yardımı menfaat karşılığı yapmamıştır. Biz de yapmayacağız. İnşallah, milletçe kenetlenerek bugünleri de aşacağız. Bu ülke hepimizin.” diye konuştu.

Beykoz halkına hizmet için görev başında olduklarını ve halktan kuvvet aldıklarını vurgulayan Başkan Çelikbilek: “Güzel hizmetler sunalım diye halk bizi tercih etti. Bize yön veren halktır. Bu halk bizi hiç yanıltmadı. Biz de bu güçle hayırlı ve faydalı hizmetlerin gayretindeyiz.” dedi.

Başkan Çelikbilek, yoğun kar yağışına karşı aldıkları tedbirlere değinerek, dik ve yüksek kesimlerden oluşan bir arazi yapısına sahip Beykoz’un 3000’e yakın sokağı olduğunu ve kar yağışında hastaların mağdur olmaması için 7/24 zorlu koşullarda, önceliği hasta ve mağdur vatandaşlara vererek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Başkan Çelikbilek,  yeni yılın merhamet, sevgi ve sağlık getirmesini, herkes için bereketli bir yıl olmasını temenni etti.

Yerel basın mensupları da toplantıda Başkan Çelikbilek’e soru ve görüşlerini ilettiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER