Galatasaray (Maçı) Eskişehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray (Maçı) Eskişehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Eskişehirspor maçı ne zaman? Galatasaray Eskişehirspor maçı saat kaçta? Galatasaray Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Galatasaray Eskişehirspor maçı detayları

Galatasaray (Maçı) Eskişehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Galatasaray (Maçı) Eskişehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray Eskişehirspor maçı ne zaman? Galatasaray Eskişehirspor maçı saat kaçta? Galatasaray Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Galatasaray Eskişehirspor maçı detayları

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray ve Eskişehirspor takımları bugün Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak.

GALATASARAY'IN 20. FİNALİ

1962-63 sezonundan itibaren oynanmaya başlayan Türkiye Kupası’nın en çok şampiyon olan, en çok final oynayan, en çok galibiyet alan, en çok maç yapan takımı Galatasaray, bugüne kadar toplam 19 final eşleşmesine çıktı ve 14’ünde kupayı kaldırdı.

9 YILLIK HASRET

Galatasaray, son olarak 2004- 2005 sezonunda Fenerbahçe’yi 5-1 yenerek kupayı kazanmıştı. 11 Mayıs 2005 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan final maçından 5-1 galip ayrılan Galatasaray, 14. kez Türkiye Kupası’nı müzesine götürmüştü. Tarihi maçta Galatasaray’ın gollerini Franck Ribery, Necati Ateş ve Hakan Şükür (3) kaydetmişti.

MUSLERA VE DROGBA MAÇ SAATİNDE

Sakatlıkları süren kaleci Fernando Muslera ile golcü futbolcu Didier Drogba'nın sağlık durumunun sorulması üzerine Mancini, maç öncesi yapacakları son antrenman sonrasında her iki futbolcunun durumun netlik kazanacağını bildirdi.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera (Ufuk)
Sabri
Semih
Hakan Balta
Telles
Yekta
Melo
Selçuk
Umut
Sneijder
Burak


ESKİŞEHİRSPOR

Boffin
Sezgin
Akaminko
Tarık
Kamil
Erkan
Lawal
Hürriyet
Özgür
Necati
Kamara



Dev maça : Galatasaray Eskişehirspor

Yer : Konya Atatürk Stadı

Tarih : 7 Mayıs Çarşamba

Kanal : ATV veya A haber

Saat : 20.00

Galatasaray Eskişehirspor maçının Hakemi  : Hüseyin Göçek

Galatasaray Eskişehirspor Maçı, ATV CANLI İZLE

Galatasaray Eskişehirspor Maçı, A Haber CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER