Galatasaray Kupadan Elendi

Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayan Galatasaray, PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'a evinde 2-1 yenildi; Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turda veda etti.

Galatasaray Kupadan Elendi
Mucizeyi gerçekleştiren konuk ekibin gollerini Sercan (p) ve Emrullah attı. Cimbom'un tek sayısını Emre kaydetti
Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'u ağırlayan Galatasaray, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Fatih Terim, bu sezon takımda çok fazla forma şansı bulamayan oyunculardan Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım'ı ilk 11'de sahaya sürdü. Sarı-kırmızılı takım, 1461 Trabzon karşısında, Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Cris, Çağlar Birinci, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Emre Çolak, Sercan Yıldırım ve Elmander ilk 11'i ile yer aldı.

Galatasaray'da Eray İşcan, Aydın Yılmaz, Hakan Balta, Furkan Özçal, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş ve Amrabat yedekler arasında bulundu. Teknik direktör Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları derbi karşılaşması öncesinde, as oyuncuları Muslera, Selçuk İnan, Melo, Riera, Dany, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Eboue'yi 1461 Trabzon maçının kadrosuna almayarak, dinlendirdi.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının kupada 1461 Trabzon ile oynadığı karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Maçın oynandığı Türk Telekom Arena'nın tribünleri büyük oranda boş kaldı. Konuk ekip 1461 Trabzon taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümde maçı izledi. Takımlarını desteklemek için stada gelen yaklaşık 500 bordo-mavili taraftar, karşılaşma öncesinde, daha önce Trabzonspor'da forma giyen Selçuk İnan aleyhine küfürlü tezahüratta bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2012, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER