Bunun Adı Derbi BJK - GS : 3-3

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, İnönü Stadı'nda konuk ettiği Galatasaray ile 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş'ın gollerini Melo ( 8,k.k.) ve Holosko(43,51) atarken Galatasaray'ın gollerini Elmander(20), Umut(45) ve Selçuk İnan (86, pen) kaydetti.

Bunun Adı Derbi BJK - GS : 3-3

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftası İstanbul İnönü Stadı'nda muhteşem bir derbiye sahne oldu. Beşiktaş, evinde geçen senenin şampiyonu Galatasaray'ı ağırladı.

8'de fernandesin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa melo ceza sahası içerisinde ters kafası ve top ağlarda.

20. dakikada Selçuk İnan'ın ceza sahasına ortasını Uğur uzaklaştırmak istedi. Ancak Elmander önüne düşen topu kontrol edip şutunu attı ve Cenk'in müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu.

43'te Semih Kaya karambolde topu uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak Veli Kavlak, topu kazanarak hemen takım arkadaşı Holosko'ya pasını attı. Holosko sağ çarprazdan yerden düzgün vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu: 2-1.

45. dakikada sol köşeden kullanılan kornere ceza sahası içerisinde bulunan Umut Bulut kafasını vurdu ancak dengesiz vurduğu kafa vuruşu savunmaya çarpıp tekrar önüne düştü. Umut tekrar şutunu attı top çizgiyi geçti ve hakem golü verdi: 2-2.

İlk yarı 2-2'lik skor ile sona erdi.

51'de Olcay Şahan sağ kanattan bindirme yaptı ve topu alıp ceza sahası içerisine girmeden penaltı noktası üzerine doğru yerden ortasını yaptı. Hakan Balta'nın hatası sonucu top tekrar Olcay'ın önüne düştü. Muslera köşesini kapattı. Olcay Şahan müsait pozisyonda bulunan Holosko'ya pasını attı. Holosko boş kaleye topu gönderdi ve takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti.

58. dakikada Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içerisine koşu yapan Umut'a doğru yüksek bir orta yaptı. Umut sert bir kafa vuruşu yaptı. Cenk önde yakalansa da top az farkla üstten auta gitti.

65. dakikada Johan Elmander yerini Burak Yılmaz'a bıraktı. Burak Yılmaz bu karşılaşmada oyuna girerek ilk kez Galatasaray forması ile Spor Toto Süper Lig maçına çıktı.

85. dakikada Emre Çolak'ın ceza sahasına doğru attığı yükset ortaya hareketlenen Burak Yılmaz yerde kaldı ve hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. 86. dakikada Selçuk İnan penaltı atışından takımına eşitliği sağlayan golü kaydetti: 3-3.

Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmadı ve Spor Toto Süper Lig'in ilk derbisi 3-3 eşitlikle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2012, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER